fbpx
Cupa Cartierelor la Borna 16: Start la înscrieri pentru cea mai prestigioasă competiție de fotbal juvenil din Buzău

Cupa Cartierelor la Borna 16: Start la înscrieri pentru cea mai prestigioasă competiție de fotbal juvenil din Buzău

Cupa Cartierelor la borna 16: Start la înscrieri pentru cea mai prestigioasă competiție de fotbal juvenil din Buzău.

Începe una dintre cele mai așteptate competiții de fotbal juvenil din Buzău! Cupa Cartierelor, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, își deschide porțile pentru noi echipe dornice de a-și demonstra talentul pe teren. Anul acesta, meciurile se vor desfășura în modernul complex sportiv THE GATE Sports & Pub, Bulevardul Mareșal Averescu nr 1, intrarea Parc Crâng , un loc ideal pentru pasionații de fotbal și nu numai.

cupa cartierelor articol

Start la înscrieri!

Începând de luni,17.06.2024, copiii și tinerii din municipiul Buzău și din mediul rural se pot înscrie în competiție. Înscrierile vor fi online, iar perioada de înscriere se va termina pe data de 05.07.2024, pentru a permite cât mai multor echipe să participe.

Prima partidă va avea loc la începutul lunii viitoare,pe data de 08 IULIE, așa că nu mai pierdeți vremea și înscrieți-vă echipa urmand link-urile de mai jos :

Categoria U16  https://forms.gle/UGabnMnwnfTYxz5ZA

Categoria U20  https://forms.gle/2vXCYTVspHtqLrPX9

Categoria SENIORI https://forms.gle/URgb42igbcxLAtja6

Categoria OLD BOYS https://forms.gle/vj2iTw1Eud9mjTnUA

Pentru mai multe detalii apelați la numărul de telefon : 0762.216.239.

Structura competiției

Anul acesta, Cupa Cartierelor va fi organizată pe trei categorii de vârstă:

  • Elevi până în 16 ani
  • Juniori între 16-20 de ani
  • Seniori

În plus, dacă vor exista suficiente echipe interesate, va fi creată și categoria Old-Boys, așa cum

s-a întâmplat și în ediția precedentă.

Parteneri și organizatori

Cupa Cartierelor este organizată de Poliția Buzău, în parteneriat cu firma care gestionează complexul sportiv THE GATE Sports & Pub, Tripol Sistem,  Asociația Județeană de Fotbal, Consiliul Județean și Primăria Buzău. Acest parteneriat solid asigură o competiție bine organizată și echitabilă pentru toți participanții.

Participare și istoric

Competiția este deschisă tuturor copiilor și tinerilor din Buzău, indiferent dacă provin din mediul urban sau rural. La ediția de anul trecut, au participat 54 de echipe, iar recordul de participare îl deține ediția de iarnă a Cupei Cartierelor Buzău 2023, când 62 de echipe s-au înfruntat în cele patru categorii.

Importanța competitiei

Cupa Cartierelor nu este doar o competiție sportivă, ci și un prilej de a promova valorile fair-play-ului, spiritul de echipă și dezvoltarea talentelor locale. Este o ocazie pentru tinerii fotbaliști să își demonstreze abilitățile și să se facă remarcați.

Pregătește-te pentru meciuri memorabile

Anul acesta, cu siguranță, vom avea parte de meciuri memorabile, pline de acțiune și emoție. Fiecare echipă va lupta pentru a-și demonstra valoarea, iar suporterii vor avea ocazia să susțină și să încurajeze tinerii fotbaliști.

Despre THE GATE Sports & Pub

THE GATE Sports & Pub este mai mult decât un simplu complex sportiv. Este un loc unde pasiunea pentru sport se întâlnește cu distracția și relaxarea. Cu facilități moderne și o atmosferă primitoare, THE GATE Sports & Pub, este locația perfectă pentru a găzdui Cupa Cartierelor 2024.

Nu rata ocazia de a face parte din istoria fotbalului juvenil din Buzău. Înscrie-ți echipa la Cupa Cartierelor și pregătește-te pentru o vară plină de fotbal, pasiune și emoție. Ne vedem pe teren!

Un eveniment promovat de Global Media Research & Development.

Citește și https://globalmedia.ro/actualitate/cum-pot-reclamele-de-tip-ppc-pay-per-click-decide-succesul-unei-afaceri/

Acest articol a fost citit de 624 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *