fbpx
BREAKING – Marius Șumudică și președintele clubului CFR Cluj au fost DEMIȘI de patron, în miez de noapte

BREAKING – Marius Șumudică și președintele clubului CFR Cluj au fost DEMIȘI de patron, în miez de noapte

Parcursul dezastruos din Europa al echipei CFR Cluj l-a înfuriat pe Neluțu Varga, patronul echipei. Jurnalistul DigiSport, Radu Naum, a publicat informația conform căreia patronul a decis să îi demită pe antrenorul principal Marius Șumudică și pe Marius Copilu, președintele clubului.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/romania-nu-e-saraca-e-saracita-ministrul-economiei-atac-devastastator-la-adresa-ministrului-finantelor-si-a-liberalilor/

Sursa foto :mediafx

Sursa :stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 206 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *