fbpx
Un cadru militar plecat la alpinism pe Creasta Făgărașului a căzut și a murit. Salvamontiștii au fost blocați în trafic pe Transfăgărășan

Un cadru militar plecat la alpinism pe Creasta Făgărașului a căzut și a murit. Salvamontiștii au fost blocați în trafic pe Transfăgărășan

Sfârşit cumplit în această după-amiază pentru un bărbat de 40 de ani, cadru militar în Bucureşti. Omul, deşi era echipat corespunzător, a căzut în gol sute de metri în Creasta Făgăraşului în timp ce făcea singur alpinism.

  • Salvamontiştii au ajuns greu la intervenţie din cauza traficului infernal de weekend de pe Transfăgărăşan
  • Maşinile salvamontiștilor nu sunt dotate cu girofaruri

Bărbatul era plecat singur pe munte, dar în momentul în care a căzut a fost văzut de o femeie care a sunat la salvamont.

Dar salvamontiştii au ajuns greu la intervenţie din cauza traficului infernal de weekend de pe Transfăgărăşan.

Pentru că maşinile lor nu sunt dotate cu girofaruri, salvatorii nu au avut nici posibilitatea formării unui culoar care să le permită să ajungă mai repede la intervenţie.

Când au ajuns salvamontiștii, bărbatul încă respira. A fost chemat în ajutor un elicopter medical, dar din păcate prea târziu.

Acest articol a fost citit de 53 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *