fbpx
Premiu pentru un copil responsabil !!! O actiune umanitara a IPJ Buzau !! Felicitari pentru aceassta initiativa !!

Premiu pentru un copil responsabil !!! O actiune umanitara a IPJ Buzau !! Felicitari pentru aceassta initiativa !!

Chiar daca imagine politiei romane e zguduita din temelii zilele acestea si apar tot felul de caricaturi despre ”politistul pensat” iata ca Inspectoratul Judetean de Politie Buzau da dovada de o mare empatie si reuseste printr-o actiune umanitara sa atinga inima unui copil !!

În data de 28.04.2021, premergător Sărbătorii Pascale, polițiștii au deschis agenda în căutare de oameni dragi, buzoieni pe care i-am întâlnit în activitățile noastre de-a lungul timpului.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/procurorii-dna-au-transmis-un-comunicat-de-presa-in-care-au-aratat-cum-s-a-facut-angajarea-fostei-ospatarite-simona-iancu-la-apele-romane-si-cine-sunt-cei-pusi-sub-acuzare/

Așa ne-am reamintit de Ștefanuț, cel mai mare dintre patru frați ai unei familii din Vernești. L-am cunoscut în iarnă, înainte de Crăciun, când i-am ajutat familia la amenajarea unui cămin mai călduros, o casă de locuit.

Caramel FOTO 1 FOTO 2 FOTO 3

Așa am aflat atunci de pasiunea sa – animalele. Ne-a făcut cunoștință cu toți prietenii lui, necuvântătoare achiziționate cu banii drămuiți de el.

În Ajunul Crăciunului, casa era aproape gata de locuit. Mai trebuia văruit, așa că Ștefănuț nu a stat pe gânduri și, pentru binele familiei, a vândut ieduții pe care îi avea, pentru a cumpăra var.

Noi, polițiștii buzoieni, am prins acest detaliu și am promis că lucrurile nu vor rămâne așa. Defect profesional, suntem atenți la detalii.

Așadar, înainte de Paște, am făcut o vizită băiatului și i l-am dus pe Caramel, un ied zvăpăiat.

Printre mirare, emoție și zâmbete, am găsit prilejul de a-i oferi și o diplomă, în semn de apreciere față de devotamentul său ca membru al unei familii numeroase.

Felicitări, Ștefănuț! Să rămâi un copil responsabil!

 

Acest articol a fost citit de 185 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *