fbpx
Premiu pentru un copil responsabil !!! O actiune umanitara a IPJ Buzau !! Felicitari pentru aceassta initiativa !!

Premiu pentru un copil responsabil !!! O actiune umanitara a IPJ Buzau !! Felicitari pentru aceassta initiativa !!

Chiar daca imagine politiei romane e zguduita din temelii zilele acestea si apar tot felul de caricaturi despre ”politistul pensat” iata ca Inspectoratul Judetean de Politie Buzau da dovada de o mare empatie si reuseste printr-o actiune umanitara sa atinga inima unui copil !!

În data de 28.04.2021, premergător Sărbătorii Pascale, polițiștii au deschis agenda în căutare de oameni dragi, buzoieni pe care i-am întâlnit în activitățile noastre de-a lungul timpului.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/procurorii-dna-au-transmis-un-comunicat-de-presa-in-care-au-aratat-cum-s-a-facut-angajarea-fostei-ospatarite-simona-iancu-la-apele-romane-si-cine-sunt-cei-pusi-sub-acuzare/

Așa ne-am reamintit de Ștefanuț, cel mai mare dintre patru frați ai unei familii din Vernești. L-am cunoscut în iarnă, înainte de Crăciun, când i-am ajutat familia la amenajarea unui cămin mai călduros, o casă de locuit.

Caramel FOTO 1 FOTO 2 FOTO 3

Așa am aflat atunci de pasiunea sa – animalele. Ne-a făcut cunoștință cu toți prietenii lui, necuvântătoare achiziționate cu banii drămuiți de el.

În Ajunul Crăciunului, casa era aproape gata de locuit. Mai trebuia văruit, așa că Ștefănuț nu a stat pe gânduri și, pentru binele familiei, a vândut ieduții pe care îi avea, pentru a cumpăra var.

Noi, polițiștii buzoieni, am prins acest detaliu și am promis că lucrurile nu vor rămâne așa. Defect profesional, suntem atenți la detalii.

Așadar, înainte de Paște, am făcut o vizită băiatului și i l-am dus pe Caramel, un ied zvăpăiat.

Printre mirare, emoție și zâmbete, am găsit prilejul de a-i oferi și o diplomă, în semn de apreciere față de devotamentul său ca membru al unei familii numeroase.

Felicitări, Ștefănuț! Să rămâi un copil responsabil!

 

Acest articol a fost citit de 322 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *