fbpx
Electrica vine in ajutorul celor care doresc sa isi schimbe furnizorul de energie electrica cu o veste neasteptata !!

Electrica vine in ajutorul celor care doresc sa isi schimbe furnizorul de energie electrica cu o veste neasteptata !!

Odata cu liberalizarea pietei de energie electrica au aparut si primele nedumeriri din partea oamenilor. De frica facturilor mari pe care FAKE NEWS-urile, le-au aruncat in online, oamenii au inceput sa faca cozi pe la ghiseele electrica.

Pentru modificarea contractelor existente, compania renunță la procedurile birocratice clasice și anunță că va procesa cererile în timp real, doar pe baza actului de identitate.

În acest fel, clienții Electrica scapă de grija dosarului complicat, a documentelor care atestă proprietatea asupra locuinței, avizului tehnic și  a certificatului de racordare și își pot concentra atenția asupra celei mai bune opțiuni din oferta companiei.

Simplificarea procedurii de modificare a contractului face parte din strategia Electrica de eliminare a timpului de așteptare și de reducere a riscurilor generate de pandemia de Coronavirus.

Concret, clienții care vor să aleagă o anumită oferta din portofoliul Electrica Furnizare o pot face online, pe siteul www.electricafurnizare.ro sau la oricare dintre ghișeele companiei. Cererea de modificare poate fi descărcată de pe site și completată acasă, iar depunerea acesteia se poate face online fizic.

Pentru consumatorii care se transferă de la altă companie și nu figurează încă în baza de date, Electrica Furnizare a optimizat procedura de înscriere și oferă  asistență pe toată durata procesului.

Datele și informațiile solicitate clienților sunt esențiale pentru îmbunătățirea permanentă ofertei comerciale, dar și pentru diversificarea serviciilor din portofoliul companiei.

Acest articol a fost citit de 24 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *