fbpx
Cătălin Drulă, reacție virulentă la protestul de la Metrou: ‘O acțiune ilegală. Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi’

Cătălin Drulă, reacție virulentă la protestul de la Metrou: ‘O acțiune ilegală. Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi’

Cătălin Drulă, reacție virulentă la protestul de la Metrou: ‘O acțiune ilegală. Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi’.

„O acțiune ilegală dă peste cap viața unui întreg oraș”, susține ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, ca reacție la protestul spontan de la Metrorex. „Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi”, avertizează Drulă.

„Când interese mafiote sunt amenințate, o mână de oameni se agită pentru păstrarea unor privilegii și sinecuri.
Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureștean este o palmă dată întregii Românii.
Nu vorbim doar despre locuitorii Capitalei, care azi nu s-au putut deplasa cu trenurile Metrorex. Ci de toți contribuabilii care susțin prin subvenție de la bugetul național activitatea și, evident, salariile de la companie.
Oamenii onești care lucrează la metrou au venit în această dimineață să muncească în folosul călătorilor. Pentru ei am toată aprecierea.
Nu vă lăsați amăgiți: miza ocupării ilegale a unor șine de metrou nu o reprezintă binele angajaților.
Nu, miza o reprezintă afacerile oneroase cu închirierea de spații comerciale. E dincolo de orice bănuială având în vedere notificarea trimisă ieri pentru evacuarea spațiilor ocupate ilegal după expirarea contractului dintre Metrorex și firma sindicatului USLM în 2018.
O firmă, un sindicat vor neapărat să căpușeze Metrorex în liniște, în continuare.
Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi”, scrie Drulă pe Facebook.
Sursa foto :PSnews.ro
Acest articol a fost citit de 25 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Cătălin Drulă, reacție virulentă la protestul de la Metrou: ‘O acțiune ilegală. Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *