fbpx
WOW….Dancila tradata de Marcel Ciolacu si Paul Stanescu.. Apoi cei doi au sprijinit guvernul ORBAN !!

WOW….Dancila tradata de Marcel Ciolacu si Paul Stanescu.. Apoi cei doi au sprijinit guvernul ORBAN !!

Declaratie socanta la A3 in seara asta a Vioricai Dancila:

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu m-au trădat și au provocat căderea guvernului PSD la moțiunea de cenzură ca să preia partidul / Ei au sprijinit apoi guvernele Orban 1 și 2.

Viorica Dăncilă a declarat în această seară la Antena 3 că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au provocat căderea guvernului pe care ea îl conducea la moțiunea de cenzură din iarna anului 2019.

Dăncilă a spus că ”la moțiune am fost trădată. Marcel Ciolacu a dirijat planul, alături de Alfred Simonis. Mai mulți parlamentari mi-au spus că Ciolacu i-a îndemnat să voteze moțiunea. Paul Stănescu i-a spus unui parlamentar din Olt că nu va mai fi pe liste, astfel încât să voteze pentru moțiunea de cenzură”.

”Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Oprișan, Dragoș Benea au avut un plan de a prelua partidul. Mi-au cerut demisia de la șefia PSD după ce a trecut moțiunea de cenzură”, a mai spus fosta șefă a PSD și a guvernului.

”Paul Stănescu a trădat din prima clipă. Imediat după arestarea lui Liviu Dragnea (mai 2019 – n.red.), Stănescu a venit la mine și a spus că trebuie să demisionez din funcția de premier. El voia să preia partidul. I-am explicat că nu pot face acest lucru, am o responsabilitate față de țară, aveam președinția rotativă a UE (…) Paul Stănescu mi-a spus că nu trebuia să candidez la alegerile prezidențiale, ca să intre Dan Barna în turul 2 și să câștige alegerile. Nu îmi explic de ce”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Dăncilă i-a acuzat pe Ciolacu și Stănescu de înțelegeri cu Iohannis și Orban: ”Acești oameni, care au contribuit la căderea guvernului Dăncilă, au pus apoi umărul la numirea guvernului Orban 1, la numirea guvernului Orban 2. Nu suspectez un blat, dar poate peste o perioadă vor ieși niște lucruri la iveală”.

Despre alegerile prezidentiale, ea a acuzat: `Partidul nu a luptat pentru candidat in mai multe judete, era un plan dinainte, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu, Dragos Benea, Marian Oprisan, oameni care au venit la mine imediat dupa ce a trecut motiunea de cenzura si mi-au cerut sa-mi dau demisia din functia de presedinte PSD pentru ca acel grup sa conduca partidul’.

Dăncilă a adăugat că Paul Stănescu i-a spus că trebuia ca Dan Barna să ajungă în turul II la prezidențiale.

Acest articol a fost citit de 23 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *