fbpx
Un șut în dos, un pas înainte !! Sau cum să devii dintr-un simplu consilier, viceprimar !

Un șut în dos, un pas înainte !! Sau cum să devii dintr-un simplu consilier, viceprimar !

Conform publicației News.ro, consilierul trădător din USR-PLUS, cel care a votat bugetul primăriei Iași și exclus din partid, CEZAR BACIU, va fi ”uns” și susținut de către PNL viceprimar.

Azi are loc ședinta   Consiliului Local Iaşi, iar pe ordinea de zi figurează între altele şi un proiect care vizează alegerea celor doi viceprimari ai municipiului.

Deci în continuare se merge pe combinații pe la spatele liderilor de partid. Oare chiar așa de mult se gândea domnul Baciu la binele urbei sau cum să ajungă bine-mersii intr-un post de viceprimar ?

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/noile-reguli-pentru-plaje-distanta-de-cel-putin-2-metri-intre-persoane-restrictionarea-accesului-daca-este-aglomeratie-vanzarea-de-produse-ambalate/

Favoriţi pentru a ocupa cele două funcţii de viceprimari sunt consilierul PNL Daniel Juravle şi reprezentantul USR PLUS, Cezar Baciu, cel care în urmă cu câteva săptămâni a contribuit decisiv la trecerea proiectului de buget local, votând în consiliu alături de PNL.

USR PLUS a declanşat procedurile de excludere a lui Cezar Baciu din partid, existând chiar o decizie în acest sens a conducerii USR PLUS. Dar Baciu a atacat decizia în instanţă și rămâne membru USR PLUS până în momentul emiterii unei hotărâri definitive în Justiţie.

Dacă Baciu va fi votat viceprimar, el îşi va pierde automat funcţia în situaţia în care instanţa va da dreptate USR PLUS.

În Consiliul Local nu există o majoritate clar conturată. PNL şi PMP, care de regulă acţionează unitar în Consiliul Local, au împreună 13 mandate şi mai au nevoie de un singur vot pentru a-şi asigura majoritatea simplă.

USR PLUS deţine nouă mandate (inclusiv cel al consilierului Cezar Baciu), iar PSD cinci mandate.

Sursa foto :impactnews.ro

Acest articol a fost citit de 11 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Un șut în dos, un pas înainte !! Sau cum să devii dintr-un simplu consilier, viceprimar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *