fbpx
Un deputat USRPLUS bagă bățul prin gardul coaliției și îi acuză pe liberali de furt. Daniel Fenechiu (PNL): Nu așa se face politică!

Un deputat USRPLUS bagă bățul prin gardul coaliției și îi acuză pe liberali de furt. Daniel Fenechiu (PNL): Nu așa se face politică!

Intr-un interviu pentru PS News, senatorul PNL Daniel Fenechiu susține că acuzațiile deputatului USRPLUS Emanuel Ungureanu, potrivit cărora „peneliștii au furat de au rupt”, sunt contondente și nefondate. De asemenea, liberalul spune că, dacă există nemulțumiri, acestea ar trebui discutate în interiorul coaliției de guvernare și nu în public.

”Întotdeauna, când ești într-o coaliție, ar trebui să te ghidezi după un principiu al cumpătării, al solidarității guvernamentale și, când ai ceva de spus, este foarte bine să faci asemenea afirmații mai întâi în coaliție, și doar în ipoteza în care să spunem că nu se iau măsuri să ieși în afara coaliției.

Domnul Ungureanu ne-a învățat de mai multe ori că domnia sa urmărește mai mult să se vadă, să se audă, să fie un soi de arhanghel al dreptății și mai puțin un parlamentar al unei coaliții care ar vrea să facă ceva. Ne-am învățat cu acest gen de abordare, dar eu nu înțeleg de ce la nivelul USR-ului nu se analizează o asemenea situație, pentru că în situația în care din partidele din care compun coaliția ies asemenea declarații, e cât se poate de clar că solidaritatea parlamentară, guvernamentală și politică are de suferit.

Citeste articolul integral la  :https://psnews.ro/un-deputat-usrplus-baga-batul-prin-gardul-coalitiei-si-ii-acuza-pe-liberali-de-furt-daniel-fenechiu-pnl-nu-asa-se-face-politica-500974/

Sursa : PSNews.ro

Sursa foto :PSNews.ro

Acest articol a fost citit de 43 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *