fbpx
Traian Băsescu anunță CULISELE negocierilor purtate de Guvern la Bruxelles: Ce condiții DRACONICE sunt pentru acordarea banilor din PNRR

Traian Băsescu anunță CULISELE negocierilor purtate de Guvern la Bruxelles: Ce condiții DRACONICE sunt pentru acordarea banilor din PNRR

Traian Băsescu, fostul președinte al României și actual europarlamentar, a spus, duminică seara, la România TV, ce a discutat Guvernul la Bruxelles cu oficialii europeni privind PNRR.

„Trebuie înghețate salariile și pensiile. Și mărite cele mici. Dar anvelopa salarială la bugetari trebuie înghețată. Asta a convenit Guvernul cu CE la discuțiile despre PNRR, ne relateaza Traian Basescu.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/mihai-tudose-publica-un-document-halucinant-din-guvern-ministrii-nu-mai-semneaza-nimic/

Se vizează o nedepartajare a impozitelor pe clădiri. Societățile plătesc taxe mai mari pe imobile decât oamenii. Se vizează eliminarea tutror facilităților de reducere de TVA.

Acordul vorbește și de depolitizarea companiilor de stat și închiderea minelor. Vă spun din ce citesc din înțelegerea Guvernului cu Comisia Europeană.

Nu poți să-i spui austeritate când am avut creșteri explozive de pensii și salarii. Sunt date, nu pot luate înapoi decât cu costuri politice foarte mari. Soluția a fost înghețarea anvelopei salariale la nivelul 2019. Sunt condiții pentru acordarea banilor din PNRR”, a spus Traian Băsescu.

Sursa :stiripesurse.ro

Sursa foto: www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu

Acest articol a fost citit de 27 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Traian Băsescu anunță CULISELE negocierilor purtate de Guvern la Bruxelles: Ce condiții DRACONICE sunt pentru acordarea banilor din PNRR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *