fbpx
Replica lui Marcel Ciolacu pentru liberali: PSD îi va da o lecție lui Orban pe care s-o țină minte în aceste alegeri!

Replica lui Marcel Ciolacu pentru liberali: PSD îi va da o lecție lui Orban pe care s-o țină minte în aceste alegeri!

După ce premierul Ludovic Orban a afirmat luni că alegerile locale sunt „cele mai dificile” pentru că liberalii se luptă cu 28 de baroni roșii, liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis că social-democrații vor da PNL o „lecție pe care s-o țină minte” în scrutinul electoral din 27 septembrie.
„PSD îi va da o lecție lui Orban pe care s-o țină minte în aceste alegeri! Toți candidații PSD sunt pregătiți și determinați să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă așteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condițiilor speciale în care se desfășoară. Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populația să vină în siguranță la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forța PSD!
Guvernul PNL a dat-o deja în bară cu deschiderea școlilor. Toate datele arată că va fi un mare fiasco! Incompetenții din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile și să ia măsuri clare atât pentru desfășurarea activităților școlare, cât și pentru organizarea corectă și în siguranță a alegerilor!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Acest articol a fost citit de 39 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *