fbpx
Rareș Bogdan scapa porumbelul : USR-PLUS deveniseră periculoși!

Rareș Bogdan scapa porumbelul : USR-PLUS deveniseră periculoși!

Fiind invitat aseară la Antena 3,europarlamentarul Rareș Bogdan scapă  porumbelul spunând cu dupa tragedia de la Piatra-Neamț, USR-PLUS deveniseră periculoși.

Acesta facea referire ca partidul condus de Dan Barna trecuse pragul celor 20% in sondaje.

Prezența mică la vot dezavantajează PSD si partial PNL. Votanții cei mai activi fiind din partea USR-ului.

Rareș Bogdan a înaintat previziuni de procente pe care partidele politice ar urma să le câștige la alegerile parlamentare din 6 decembrie, conform unor sondaje pe care le-ar fi făcut PNL. Europarlamentarul și prim-vicepreședintele PNL a declarat, duminică seară, la Antena 3, că după episodul incendiului din Piatra Neamț USR ”a devenit periculos” și a crescut în sondaje, după care ”emoția s-a stins”:

  • ”PNL apare în sondajele noastre la 35-38%, dar după săptămâna asta, în funcție de ce se va mai întâmpla e posibil să scadă după 35%. În orice caz, PNL va lua peste 30%. Prezența mică la vot dezavantajează PSD și partial PNL. Votanții cei mai activi sunt cei ai USR, urmați de cei de la PNL. PSD are o problemă cu domnul Ponta și cu AUR. Votanții dânșilor percep că partidul nu va guverna în următoarea perioadă și sunt destul de nemotivați. PMP se luptă să treacă pragul, undeva la 5-6%, PRO România e la 6-7%, UDMR 3-4% dar va ajunge la 6-7% pentru că e concentrat în anumite regiuni. USR a avut un plus de energie după Piatra Neamț, dar s-a stins repede. Atunci erau periculoși pentru că depășiseră 20%. Acum au coborât iar sub 20%”, a declarat Rareș Bogdan, duminică seară, la Antena 3.

 

Acest articol a fost citit de 77 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *