fbpx
PNL a plecat pe fenta PSD-ului iar acestia au punctat masiv la imagine in sedinta de ieri prinvind Legea bugetului.. O strategie bine regizata cu papusi si urlete isterice.

PNL a plecat pe fenta PSD-ului iar acestia au punctat masiv la imagine in sedinta de ieri prinvind Legea bugetului.. O strategie bine regizata cu papusi si urlete isterice.

Cum a căzut PNL în capcana PSD și cine profită de pe urma scandalului din Parlament pe legea bugetului?

Ieri, în plenul reunit al Parlamentului a avut loc un scandal în toată firea. Teoretic Parlamentul ar fi trebuit să fie forul dezbaterilor pe bugetul pentru anul 2021. În schimb, instituția și dezbaterea s-au transformat într-un circ. În timpul dezbaterilor, parlamentarii PSD i-au adus lui Ludovic Orban păpuși, în semn de protest pentru că nu au fost majorate alocațiile.

PSD, joc de imagine în Parlament.În loc să vedem o dezbatere argumentată și calmă, ieri spiritele s-au încins în Parlament. Miza este una mare – legea bugetului pe 2021, adică modul în care se împart banii. Din păcate pentru PNL, Florin Cîțu și-a transformat discursul din Parlament într-o bălăcăreală cu PSD și o ceartă pe păpuși. Social-democrații și-au atins scopul astfel, respectiv acela de a transforma ședința într-un circ care să discrediteze ideea unui buget echitabil pe anul 2021.

Sursa foto :PSNews.ro

Sursa

Acest articol a fost citit de 37 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *