fbpx
Marcel Ciolacu zice pas unei eventuale coaliții alături de PNL !! Moțiunea de cenzură se amână cu 10 zile.

Marcel Ciolacu zice pas unei eventuale coaliții alături de PNL !! Moțiunea de cenzură se amână cu 10 zile.

În plin scandal al declarațiilor interne venite din partea social-democrațiilor, Marcel Ciolacu, accentuează faptul că în eventuala ruptură a coaliției de guvernare este exclusă orice colaborare cu PNL.

Această declarație vine în contextul în care Vasile Dîncu, preşedintele CN al PSD, a afirmat că nu exclude o guvernare cu liberalii.

”Am anunţat clar că e exclus. Cu cine, cu Turcan la guvernare? Cu Orban, cu Cîţu? Cum se poate construi cu ei? Presupun că Vasile Dîncu a vorbit ca strateg, nu ca pesedist. Dacă ai încălcat spiritul Constituţiei, dacă ai furat dreptul câştigătorului de a propune un prim-ministru, la cum ai venit cu ‘România educată’ în PNRR, nu există altă soluţie decât anticipate, sunt şi în Bulgaria, nu e o catastrofă. Ei confundă statul român cu interesele lor personale. Eu vă răspund din punctul nostru de vedere, e exclusă o alianţă cu PNL dacă această coaliţie se rupe. Vă aduceţi aminte că Iohannis spunea că Parlamentul nu mai reflectă voinţa populaţiei? Aşa e şi acum, îl anunţ pe Iohannis”, a declarat Ciolacu la Antena 3, citat de Agerpres.

Vorba aia : n-ai cu cine ….

Dar oare există foc fără fum ? Cu MC nimic nu e sigur. Oare a fost dojenit pe Vasile pentru aceea declarație ?

Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu trebuia depusă pe 14 iunie. Din motive pe care nu le cunoaștem, dar le bănuim, aceasta a fost amânată cu 10 zile. Procentele din spatele ușilor nu sunt stabilite ?

Marcel Ciolacu a declarat joi seara la Antena 3 : 

„Noi venim cu moțiunea de cenzură cel târziu pe 24. (…) Oamenii ăștia au luat-o razna de tot! Toți parlamentarii au fost trimiși acolo de români, indiferent de la ce formațiune. Au voie unii să voteze cu USR, dar nu cu PSD? Trăim o demență. Toate minciunile lor apar în fiecare zi, e un dezastru să atragi fonduri, granturi de 1 euro pe zi, dar cum să faci împrumuturi de 15 miliarde de euro și Comisia să spună că nu au făcut nimic în PNRR, că au venit cu aberații? Consultanții romani sunt idioți? Trebuie plătiți la 450 de euro, iar cei străini la 1250 de euro?”, a spus Marcel Ciolacu.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/cum-si-au-pacalit-alegatorii-klaus-iohannis-si-liberalii-cu-discursul-pro-justitie-marile-adevaruri-din-oglinda-mcv-n-ati-reparat-nimic-din-raul-facut-de-psd/

Acest articol a fost citit de 9 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *