fbpx
Ies scântei din PNL !!!! Orban si Cîțu se cred Dumnezei, afirmația a fost făcută de Alin Tișe

Ies scântei din PNL !!!! Orban si Cîțu se cred Dumnezei, afirmația a fost făcută de Alin Tișe

BUBUIE nervii în PNL – Președintele CJ Cluj: Orban și Cîțu se cred Dumnezei! Deținătorii adevărului absolut.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe are o reacție dură la adresa conducerii centrale a Partidului Național Liberal, după ultima decizie a acestora, privind numirea prefectului de Cluj de către UDMR. Liderul CJ Cluj susține că deciziile pe care le iau liderii liberali, în frunte cu fostul premier Ludovic Orban și actualul premier Florin Cîțu, se răsfrâng asupra organizației județene a PNL Cluj.

„Deciziile greșite luate la nivel național afectează credibilitatea partidului la nivel județean. Trebuie să muncim infinit mai mult aici la Cluj, pentru a acoperi și repara deciziile greșite ale altora care se cred Dumnezei-Deținătorii adevărului absolut. Eu nu mai vreau să muncesc politic ca să acopăr și să repar după alții din conducerea centrală a partidului. Pur și simplu cred că ajunge! Ca mine sunt mulți alții. Mult mai mulți decât cred unii”, a declarat Alin Tișe, pentru Ziua de Cluj.

Revolta lui Alin Tișe vine după ce PNL a pierdut funcția de prefect la Cluj, aceasta revenind UDMR. Noul prefect de Cluj va fi avocatul Tasnádi Szilárd, din partea UDMR.

Sursa:stiripesurse.ro

Sursa foto:Ziua de cluj.ro

Acest articol a fost citit de 33 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *