fbpx
Este o bătălie subterană cumplită între sistemele SUBTERANE ale PNL și USR – PLUS pentru accesarea sistemelor de fraudă.

Este o bătălie subterană cumplită între sistemele SUBTERANE ale PNL și USR – PLUS pentru accesarea sistemelor de fraudă.

Cand ai antrenamentul facut de la alegerile locale nimic nu e mai simplu acum.Problema ar fi unde sa se imparta softul? PNL intr-o parte, USR-PLUS de cealalta parte. Batalia pentru majoritatea in parlament e decisiva ptr urmatorii 4 ani , atat PNL cat si USR-PLUS, cu pretentii de peste 20%, doresc folosirea softului pentru a le aduce majoritatea de care au mare nevoie.

PNL peste 30% pentru a fi siguri de alcatuirea guvernului iar USR-PLUS de 20% pentru a ridica pretentii mari la negocieri care sa le asigure ocuparea unor importante portofolii ministeriale.Liberalii se concentrează să găsească soluții ilegale pentru a trece pragul psihologic de 30% la vot, fapt ce i-ar face mai ușoară misiunea lui Iohannis de a construi un guvern în jurul lor, respectiv ar face cât de cât fezabilă dorința lui LuCOVID de a obține o nouă nominalizare pentru prim-ministru.

Pesediștii, refuzați de către Iohannis în mod explicit și de nenegociat de la posibilitatea participării la guvernare, fac eforturi disperate să-și mobilizeze organizațiile pentru a-și prezerva la vot scorul de peste 30% cu care-i creditează sondajele actuale. Dacă vor reuși asta, vor putea trece mai ușor peste șocul intern al perspectivei opoziției pe termen nedefinit, șoc ce va fi dublat în mod cert de hemoragia de aleși pesediști din decembrie ce vor îngroșa efectivele parlamentare ale puterii.

UDMR, PMP și ProRomânia se bat pentru fiecare vot ce i-ar ajuta să treacă pragul electoral, cu șanse reale mai ales pentru primele 2 formațiuni, scorurile actuale așezând cele trei formațiuni politice în marja a cca 6%.

Înțelegeți din această descriere succintă că adevărata bătălie se duce deja pentru ocuparea locurilor în viitorul Guvern, unde au primit “bilete de acces” doar PNL și USR-PLUS. Relația dintre aceste partide este clar antagonică, iar animozitatea va crește exponențial pe măsură ce liberalii vor fi conștienți despre cât și ce anume din guvernare trebuie să cedeze în următoarele 2 săptămâni. Pentru ca să-i fie ușurată misiunea lui LuCOVID de a elimina miniștri liberali, s-a pus la punct în aceste zile un mecanism mediatic de denigrare a nedoriților, ce va scoate la iveală unele probleme ce-i vor face incompatibili cu postura de viitori miniștri pe cei pomeniți. Pluseriștii “plusează” la rândul lor, și rostogolesc detalii infamante despre titularii actuali ai ministerelor pe care și le doresc, iar acestea vor deveni vizibile în următoare.

Sarbatoarea nationala bineinteles ca este interzisa de GUVERNUL MEU, de ce sa defilam, de sa fim mandrii ca inca mai suntem romani?

Romania, tara mea de glorie..tara mea de dor…..

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *