fbpx
Bugetul încă nu e gata !!! Anunțul făcut de prim-ministrul Cîțu !!!

Bugetul încă nu e gata !!! Anunțul făcut de prim-ministrul Cîțu !!!

Florin Cîțu anunță că bugetul mai întârzie. Am cerut un lucru și nu dau înapoi: Chetuielile din sectorul public trebuie legate de reforme / Dacă vom continua să aruncăm bani în companii de stat care doar fac pierderi, vor câștiga șmecherii.

Premierul Florin Cîțu a anunțat luni că proiectul de buget nu este gata, mai întârzie „un pic”, pentru că nu a primit de la miniștri proiectele de refome, în funcție de care vor fi alocați banii în 2021.

„Am spus foarte clar, nu se duce niciun ban către niciun sector dacă nu văd aceste reforme. Aștept că văd reformele care vin, vom forța aceste reforme, dacă nu vin, prin limitele din buget”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a spus că proiectul de buget nu va intra pe ordinea de zi a ședinței de guvern de marți, ci că ar putea avea loc o altă ședință în a această săptămână sau săptămâna viitoare.

Florin Cîțu a spus că așteaptă încă planurile de reducere a cheltuielilor din partea miniștrilor, pe care le-a cerut de aproximativ trei săptămâni, și că înțelege că și miniștrii întâmpină greutăți la început de madat, pentru că există „rezistență în a face reforme” la nivelul ministerelor.

„Dacă nu facem acest lucru, vom continua să aruncăm bani buni în companii de stat care doar fac pierderi și vor câștiga doar șmecherii. Acest lucru se oprește, ajunge, nu se va mai întâmpla în perioada următoare, banii se vor duce doar în companii care vor arăta programe de reforme și vor arăta că vor veni pe profit. Dacă nu avem așa ceva, acele companii nu vor mai exista”, a spus Cîțu.

Sursa:G4media.ro

Acest articol a fost citit de 29 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *