fbpx
Atac la USR-PLUS: ”Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici”Biserica, familia, drapelul si satul. Noua orientare conservatoare spre care dorește Ludovic Orban să ducă PNL-ul.

Atac la USR-PLUS: ”Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici”Biserica, familia, drapelul si satul. Noua orientare conservatoare spre care dorește Ludovic Orban să ducă PNL-ul.

Biserica, familia, drapelul si satul.

Noua orientare conservatoare spre care dorește Ludovic Orban să ducă PNL-ul.

Orban a făcut declarațiile în contextul în care în interiorul PNL există mai mulți influenți lideri de organizații județene cu vederi conservatoare, iar susținerea lor este o miză pentru ambii candidați la șefia partidului – Ludovic Orban sau Florin Cîțu.

Până acum, nici unul dintre cei doi candidați la președinția PNL nu și-a făcut cunoscut programul de candidat și marile linii ideologice.

Atac la USR-PLUS: ”Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici”

Declarația acestuia vine in contextul în care unii aleși USR PLUS au refuzat să jure pe Biblie la preluarea unor funcții publice.

Păi domnule Orban de ce ați ales USR-PLUS să meargă la braț cu dumneavoastră, guvernând împreună ?

„Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al naţiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând cruce. Noi suntem altfel, noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, un partid care ţine cont de toată matricea componentă a personalităţii României, noi trebuie să fim partidul care are forţa şi capacitatea de a apăra fiecare român, indiferent unde este el, că este în România sau că trăieşte în orice ţară din Europa sau din lume”, a spus Orban, duminică, la şedinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Bacău, potrivit Agerpres.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/dumnezeu-s-o-ierte-pe-micuta-raisa/

Sursa foto : G4media.ro

 

Acest articol a fost citit de 166 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Atac la USR-PLUS: ”Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici”Biserica, familia, drapelul si satul. Noua orientare conservatoare spre care dorește Ludovic Orban să ducă PNL-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *