fbpx
Adriana Săftoiu ÎI DĂ DE GOL pe useriștii și pesediștii DEMISIONARI: Pensia specială se primește DOAR la cerere

Adriana Săftoiu ÎI DĂ DE GOL pe useriștii și pesediștii DEMISIONARI: Pensia specială se primește DOAR la cerere

Deputatul PNL Adriana Săftoiu afirmă că demisiile date în ultimele zile de mandat „sunt aproape inutile”, pentru că plenul Parlamentului ar trebui să le valideze. Totoodată, ea spune că în realitate nu e nevoie de nici o demisie ca să nu primesti pensia specială – „Nu o ceri, nu o primești”, conform Mediafax.

„Ca imagine poate să dea bine, dar în realitate nu e nevoie de nici o demisie ca să nu primesti pensia specială. Ca să o primesti trebuie să o ceri. Nu o ceri, nu o primesti. E un act de voință, nimeni nu te obligă să o primești”., scrie pe Facebook Adriana Săftoiu.

Ea apreciasză că demisiile date în ultimele zile de mandat sunt „aproape inutile”.

„Ca să înceteze mandatul nu e suficient să iti dai demisia, trebuie ca Parlamentul să le valideze și e destul de greu să mai cred că se va întruni Parlamentul actual în ultimele două zile din această legislatură ca să valideze niste demisii. Și o spun în cunostință de cauză dându-mi demisia din Parlament în 2012 cu un an înainte să imi termin mandatul, adică să fie timp să valideze încetarea mandatului”, conchide Săftoiu.

Acest articol a fost citit de 0 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *