fbpx
Radhu continuă să cucerească Europa cu cumbii și baladele sale romantice

Radhu continuă să cucerească Europa cu cumbii și baladele sale romantice

Artistul internațional Radhu a devenit cunoscut pentru amalgamarea diferitelor ritmuri latino-americane, dar a devenit fascinat de cumbia argentiniană și de atunci a purtat-o ​​ca steag în toată regiunea europeană.

Radhu a lansat single-ul și videoclipul „ Puro Amor ” care își dă numele albumului său, care este deja pe toate platformele digitale. Materialul include un tribut adus Gildei , un artist pe care l-a admirat întotdeauna de la distanță. Aceasta este piesa „ Nu regret această dragoste ”. În plus, el a prezentat deja un avans „ Sin tu amor ”, o baladă a compoziției sale, unde își dezvăluie sensibilitatea și pasiunea pentru a cânta pentru a iubi.

Anul acesta a avut printre obiectivele sale de a-și promova albumul în toată regiunea, dar pandemia de coronavirus i-a schimbat toate planurile. La începutul anului 2020 a călătorit la Buenos Aires pentru a înregistra următorul videoclip și câteva producții foto în locuri turistice din țara noastră. Organizând deja întoarcerea în țara sa, a găsit zborurile anulate, a rămas blocat câteva ore în Brazilia, apoi a putut călători în Anglia pentru câteva spectacole și de acolo nu a mai putut pleca. După câteva săptămâni la Londra a reușit să se întoarcă în țara sa

La vârsta de 12 ani, cântărețul a făcut o audiție pentru o piesă și pentru a obține un rol și a urcat pe scenă pentru prima dată, s-a accentuat interesul său pentru acest mediu și pentru musical, unde principalele sale referințe erau cântăreții latini Rafaga , Marcela Morelo și Enrique Biserici . „Obișnuiam să spun ce muzică bună, o iubeam mai mult decât Whitney Houston sau Michael Jackson, care erau artiștii la modă”, își amintește Radhu, care spune că de atunci a simțit nevoia să vorbească spaniolă, să înțeleagă acea limbă care l-a captivat atât de mult.

Acest articol a fost citit de 156 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.