fbpx
Radhu continuă să cucerească Europa cu cumbii și baladele sale romantice

Radhu continuă să cucerească Europa cu cumbii și baladele sale romantice

Artistul internațional Radhu a devenit cunoscut pentru amalgamarea diferitelor ritmuri latino-americane, dar a devenit fascinat de cumbia argentiniană și de atunci a purtat-o ​​ca steag în toată regiunea europeană.

Radhu a lansat single-ul și videoclipul „ Puro Amor ” care își dă numele albumului său, care este deja pe toate platformele digitale. Materialul include un tribut adus Gildei , un artist pe care l-a admirat întotdeauna de la distanță. Aceasta este piesa „ Nu regret această dragoste ”. În plus, el a prezentat deja un avans „ Sin tu amor ”, o baladă a compoziției sale, unde își dezvăluie sensibilitatea și pasiunea pentru a cânta pentru a iubi.

Anul acesta a avut printre obiectivele sale de a-și promova albumul în toată regiunea, dar pandemia de coronavirus i-a schimbat toate planurile. La începutul anului 2020 a călătorit la Buenos Aires pentru a înregistra următorul videoclip și câteva producții foto în locuri turistice din țara noastră. Organizând deja întoarcerea în țara sa, a găsit zborurile anulate, a rămas blocat câteva ore în Brazilia, apoi a putut călători în Anglia pentru câteva spectacole și de acolo nu a mai putut pleca. După câteva săptămâni la Londra a reușit să se întoarcă în țara sa

La vârsta de 12 ani, cântărețul a făcut o audiție pentru o piesă și pentru a obține un rol și a urcat pe scenă pentru prima dată, s-a accentuat interesul său pentru acest mediu și pentru musical, unde principalele sale referințe erau cântăreții latini Rafaga , Marcela Morelo și Enrique Biserici . „Obișnuiam să spun ce muzică bună, o iubeam mai mult decât Whitney Houston sau Michael Jackson, care erau artiștii la modă”, își amintește Radhu, care spune că de atunci a simțit nevoia să vorbească spaniolă, să înțeleagă acea limbă care l-a captivat atât de mult.

Acest articol a fost citit de 254 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *