fbpx
Se anunta un protest mare !Liderul AUR, George Simion: Voiculescu și Arafat au timp până mâine, la ora 5, să-și dea demisiile. Nu glumim!

Se anunta un protest mare !Liderul AUR, George Simion: Voiculescu și Arafat au timp până mâine, la ora 5, să-și dea demisiile. Nu glumim!

Președintele AUR, George Simion, a declarat vineri, la Antena 3, că este inadmisibil ca Raed Arafat să treacă prin toate incendiile „nemuritor și rece” fără să-și piardă funcțiile, iar Vlad Voiculescu să aibă dublu limbaj, așa că în cazul în care ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și șeful DSU, Raed Arafat, nu-și vor depune demisiile în 24 de ore după incendiul de la Spitalul Matei Balș, atunci partidul Alianța pentru Unirea Românilor va organiza proteste.

simion

„Au timp sa isi dea demisia pana maine la 5. Daca maine la ora 5 nu vedem demisiile, o sa fim in fata Ministerului Sanatatii. Nu este posibil asa ceva, dublul standard folosit de dl Voiculescu, cand era in opozitie cerea demisii, e ministrul Sanatatii totusi. Nu se poate ca Arafat sa treaca prin toate incendiile Colectiv, Maternitatea Giulesti, Piatra Neamt, Matei Bals, plus accidentul din Muntii Apuseni si sa fie nemuritor si rece. Nu se poate ca noi poporul roman sa fim umiliti in asemenea hal. Daca era un Guvern de alta coloratura politica, Klaus Iohannis asta facea, cerea demisii, dar este Guvernul sau. Nu glumim, am luat 10% din voturi, e timpul sa terminam cu acest sistem nenorocit”, a declarat George Simion.

Într-un comunicat de presă,  AUR a cerut vineri demisia de urgență a celor responsabili de tragedia de la Institutul Matei Balș, inclusiv managerul interimar Maria Nițescu „ca responsabilă directă”:

„Ne aflăm într-o situație cumplită și fără precedent, iar incendiul care a cuprins patru saloane de la parterul Institutului Matei Balș și în urma căruia au murit, până la această oră, cinci pacienți, este încă o dovadă a dezastrului total în care se află sistemul de sănătate și medical din țara noastră și a neglijenței și incompetenței criminale care caracterizează managementul de vârf al acestuia.

La două luni de la incendiul izbucnit la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț, România se confruntă cu o altă nenorocire, de această dată în Institutul Matei Balș, care a beneficiat recent de investiții moderne și care a fost condus, timp de 23 de ani, de Adrian Streinu-Cercel. Considerăm că doctorul Streinu-Cercel, astăzi senator și președinte al Comisiei de Sănătate din Senatul României, controversatul și veșnicul specialist în epidemii și măsuri draconice și delirante de restricție, este responsabil în aceeași măsură, fiind persoana care a controlat, până luna trecută, de jure și de facto Institutul Matei Balș.

Ne exprimăm regretul și transmitem condoleanțe familiilor îndurerate! Dumnezeu să-i ierte pe cei care au fost răpuși de incendiu!

Situația în ansamblu, caracterizată prin subfinanțarea sistemului sanitar, corupția endemică, politizarea excesivă a administrației spitalelor, a ajuns intolerabilă și cerem asumarea de îndată a responsabilității. Vinovăția este fără echivoc a politicienilor a căror principală preocupare este păstrarea funcțiilor și a beneficiilor, identificând de fiecare dată țapi ispășitori sau indicând drept cauze, în mod cinic, defecțiuni de natură tehnică.

Cât îi mai poate răbda acest popor pe acești „manageri” politruci, cocoțați de ani și zeci de ani în posturi înalte, „specialiști” și „atotcunoscători”, pentru care noțiunea de „responsabilitate” este golită de sens și chiar inexistentă?”

Sursa : stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 337 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *