fbpx
Intâlnire de gradul 0 a buzoienilor cu îndrăgitul actor Italian, Franco Nero, în perioada 31.08-02.09 doar la Buzău International Arts Festival. Deschiderea festivalului va fi facută de Damian Drăghici & Brothers pe 27 august.

Intâlnire de gradul 0 a buzoienilor cu îndrăgitul actor Italian, Franco Nero, în perioada 31.08-02.09 doar la Buzău International Arts Festival. Deschiderea festivalului va fi facută de Damian Drăghici & Brothers pe 27 august.

Actorul Franco Nero, unul dintre cei mai apreciaţi actori italieni din toate timpurile, va veni la Buzău, ca invitat de onoare al Buzău International Arts Festival.

Întâlnirea cu Franco Nero, un actor cu un palmares impresionant de filme europene şi producţii hollywood-iene de marcă, va avea loc în perioada 31 august – 2 septembrie.

franco nero 2 1      WhatsApp Image 2021 08 04 at 11.34.52 1           WhatsApp Image 2021 08 04 at 11.34.52

Pe 1 septembrie, actorul va susţine o conferinţă de presă, iar în aceeaşi zi va fi prezent la proiecţia specială a filmului „Django” (r. Sergio Corbucci, 1966), după care va răspunde întrebărilor publicului. Marele actor va primi şi un premiu special, pentru întreaga sa contribuţie la dezvoltarea artei cinematografice şi a artelor, în general.

Franco Nero s-a născut la Parma, în nordul Italiei. Înclinaţia către actorie a devenit evidentă când, adolescent fiind, a început să monteze şi să joace în spectacole de teatru studenţeşti. După o perioadă de căutări vocaţionale şi diverse poziţii în echipa unor prieteni alături de care lucra la câteva documentare, a primit rolul care urma să marcheze momentul crucial al carierei lui Franco Nero: Abel din filmul lui John Houston, „The Bible”. A urmat apoi rolul de consolidare, care i-a adus succesul internaţional, din spaghetti-western-ul devenit classic-cult, „Django”.

În prezent, Nero pregăteşte, în calitate de regizor, lungmetrajul „L’Uomo Che Disegnò Dio” (Omul care l-a desenat pe Dumnezeu), cu Kevin Spacey şi Faye Dunaway.

Buzău International Arts Festival, eveniment ce reuneşte ediţiile cu numărul şase ale Festivalului Internaţional de Film Buzău – BUZZ IFF şi Festivalului Internaţional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B, se va desfăşura în perioada 25 august – 25 septembrie, în municipiul Buzău şi în mai multe spaţii din judeţ.

Evenimentul este o premieră absolută în regiune prin conceptul său şi aduce publicului o lună de întâlniri unice, cu vedete din România şi de talie internaţională şi numeroase evenimente – film, teatru, expoziţii, concerte, spectacole stradale, lansări de carte, evenimente pentru copii, întâlniri cu oameni de cultură, conferinţe şi masterclass-uri.

În cadrul festivalului, publicul va putea participa la concertele Damian Drăghici & Brothers, în deschiderea oficială, pe 27 august, Maria Răducanu, pe 4 septembrie, Florin Ochescu & Band pe 5 septembrie, Silvia Dumitrescu, precedată de trupa Hangar 6, pe 10 septembrie, White Mahala, pe 12 septembrie şi Phoenix, în închiderea Buzău International Arts Festival, pe 25 septembrie.

Printre evenimentele conexe se mai numără şi proiecţia specială a filmului „E pericoloso Sporgersi”, restaurat 4K, în prezenţa regizorului Nae Caranfil, care va susţine şi un Q&A, masterclass-urile de actorie (cu actorii Maria Obretin şi Virgil Aioanei), scenaristică (alături de regizorul Nae Caranfil), scenografie (cu scenograful Mihnea Mihăilescu), dedicate reprezentanţilor industriei şi altele.

La Buzău International Arts Festival va avea loc şi lansarea de carte a regizorului Alexander Hausvater, în cadrul unei întâlniri-eveniment cu publicul din Buzău, precum şi cea a „Colecţiei de Partituri” a lui Nicolae Covaci (Phoenix), o primă carte de partituri muzicale ale celor mai cunoscute zece piese ale trupei Phoenix.

Publicul se va putea delecta şi cu o serie de expoziţii: expoziţia de pictură a lui Nicu Covaci şi Valeriu Sepi, cea de scenografie şi obiecte de recuzită a scenografului Mihnea Mihăilescu şi expoziţia de pictură şi fotografie cu lucrările actorului Cristi Martin şi ale fotografului buzoian Theodor Tudose – despre viaţa în pandemie, precum şi multe alte evenimente, ce vor fi anunţate pe parcurs.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/video-grupare-infractionala-specializata-in-trafic-de-droguri-de-mare-risc-destructurata/

Acest articol a fost citit de 224 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Intâlnire de gradul 0 a buzoienilor cu îndrăgitul actor Italian, Franco Nero, în perioada 31.08-02.09 doar la Buzău International Arts Festival. Deschiderea festivalului va fi facută de Damian Drăghici & Brothers pe 27 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *