fbpx
CLINICILE NASSAR Lanseaza, in premiera, in Romania, solutiile complexe medicale MAYA

CLINICILE NASSAR Lanseaza, in premiera, in Romania, solutiile complexe medicale MAYA

Parteneri:

AB Dental Romania, Dr. Lorelei Nassar, Dr. Sorin Dobircianu, www.mayasticker.ro

Tehnologii de varf, lansate, in premiera mondiala, in Israel, sub forma comerciala “plasturele autocolant antiviral Maya”, din nanofibre, proiectat, modelat si dezvoltat in INSTITUTUL ISRAELIAN DE TEHNOLOGIE TECHNION, pentru a oferi un sistem complex de protectii avansate impotriva coronavirusului, prin filtrare sporita si utilizarea de substante antivirale antiseptice aditionale.

Tehnologia in speta ofera si, totodata, asigura premisele noilor concepte mondiale in domeniu si in materie, prin modernizarea mastilor chirurgicale standard, oferind si conferind, in acelasi timp, utilizatorilor, un avansat sistem de protectii active.

Tehnologia a intrat, recent, si pe pietele medicale de resort din Romania, sub forma produsului comercial “plasturele autocolant antiviral Maya”, concept care inglobeaza ultimele descoperiri stiintifice in nanotehnologie, in baza unor rezultate si performante de anvergura mondiala, realizate de prestigioasele laboratoare medicale israeliene, cunoscute, recunoscute si apreciate in intreaga Lume.

20201125 075918 20201125 074135 20201125 075801 20201125 075719

Este vorba  de tehnologiile aferente materiilor de nanofibre 3D, impregnate cu agent biocid.

Functionalitatea si performanta este data si, totodata, asigurata, de pragul cand picaturile de stranut, expiratie, sau tuse vin in contact cu plasturele autocolant, moment in care acestea sunt absorbite in retelele de nanofibre, care izoleaza virusul in structura lor, biocidul utilizat avand rolul determinant de neutralizare a virusului.

Performantele superioare, in raport cu alte sisteme existente, in prezent, in sectoarele, nisele si in segmentele de piata medicale, sunt reprezentate de:

  • Imbunatateste performantele mastilor artizanale si chirurgicale;
  • Este foarte usor de aplicat;
  • Usor de utilizat;
  • Nu provoaca niciun fel de discomfort, la respiratie;
  • Eficienta, eficacitate sporita si randament superior dovedite;

Modul de functionare a produsului:

  • Filtrare imbunatatita a aerosolilor si a picaturilor de saliva, datorita diametrului nanometric al porilor si porozitatii reduse.
  • Porii sunt de ordinul a sute de nanometri, comparativ cu zeci, pana la sute de microni, la mastile chirurgicale standard.
  • Captarea virusurilor este realizata si, de asemenea, asigurata, datorita propietatilor fizico-chimice unice, ale fibrei si a structurii multistrat a plasturelui autocolant.
  • Inactivarea ( Neutralizarea ) virusurilor prinse in plasturele autocolant de catre materialul biocid.
Acest articol a fost citit de 350 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *