fbpx

BREAKING NEWS. Fugarul Cristian Rizea a fost reținut la Chișinău în urmă cu puțin timp! El va fi expulzat în România!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat – astăzi – că i-a fost retrasă cetățenia moldovenească fugarului Cristian Rizea, ex-deputatul care se ”ascunsese”, sub o altă identitate, la Chișinău. De altfel, în Monitorul Oficial al Republicii Moldova a fost publicat decretul privind retragerea cetățeniei.

„Președintele Republicii Moldova decretează: ”Se retrage cetățenia Republicii Moldova a domnului Cristian MIHAI (n.red. – noua identitate a lui Cristian Rizea). Prezentul decret intră în vigoare la data publicării”se arată în documentul oficial.

N EXCLUSIVITATE, că fugarul Cristian Rizea a fost reținut, la Chișinău, în urmă cu puțin timp, și va fi expulzat în România.

În timpul unei conferințe de presă, președintele Igor Dodon a menționat că semnat și un ”decret interesant” despre ”un oarecare Rizea” și că a ”anulat cetățenia acestui personaj”.

„Au fost mai multe urgențe legate de semnarea unor decrete cu promovarea unor legi, subiecte care țin de stabilitatea economică și socială pe perioada de criză și pandemie, a fost și un decret interesant, ieri, pe care l-am semnat, s-a discutat foarte mult în presă despre un oarecare Rizea, cetățean al României care s-a ascuns în Moldova. Vreau să vă spun că la propunerea Comisiei pentru Cetățenie, ieri am semnat (n. red – luni) un decret prin care am anulat cetățenia acestui personaj. Deja organele competente din Republica Moldova și România trebuie să facă schimb de informații și să întreprindă acțiuni pentru a-l expulza din țară pe acest criminal, conform justiției din România”, a anunțat Igor Dodon.

Fugarul Cristian Rizea, viață lipsită de griji la Chișinău

GÂNDUL.RO a prezentat, ÎN EXCLUSIVITATE, în ultima perioadă, informații-șoc despre fugarul Cristian Rizea, cel care a reușit să obțină cetățenia moldovenească și să ducă o viață de nabab la Chișinău, lipsită de griji financiare.

Acest articol a fost citit de 279 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *