fbpx
Azi emotii pentru parinti si elevi. Presedintele Johannis anunta posibilitatea ca din 8 februarie elevii si profesorii sa inceapa scoala cu prezenta fizica

Azi emotii pentru parinti si elevi. Presedintele Johannis anunta posibilitatea ca din 8 februarie elevii si profesorii sa inceapa scoala cu prezenta fizica

Azi sedinta fulger pe tema redeschiderii scolilor cu prezenta fizica a elevilor si profesorilor, intre presedintele Johannis,premierul Catu, ministrul Educatiei Sorin Campeanu, Raed Arafat si ministrul de la Sanatate Vlad Voiculescu.

Intalnirea are loc la initiativa presedintelui Klaus Johannis si urmareste posibilitatea ca elevii sa se intoarca in scoli incepand cu semestrul al II lea din 8 februarie.

președintele Iohannis consideră că în acest moment există suficiente date astfel încât să poată fi luată o decizie în privința deschiderii școlilor. Există de asemenea o presiune constantă din partea părinților și elevilor ca o dată cu apropierea examenelor naționale să se revine la învățământul clasic.

La finalul întrunirii de la Palatul Cotroceni este așteptată o declarație din partea șefului statului, în care să fie anunțate concluziile discuțiilor.

Mai mulți oficiali guvernamentali, inclusiv ministrul Educației. Sorin Cîmpeanu, și șeful DSU, Raed Arafat, au declarat zilele trecute că școlile ar putea fi deschise începând cu data de 8 februarie.

Nu se pune problema ca elevii să mai revină în bănci în semestrul 1, cursurile urmând să se desfășoare în continuare online până la finalul lunii ianuarie, au mai explicat sursele citate.

 

 

Acest articol a fost citit de 1 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *