fbpx
Utilizarea pesticidelor intre necesitate și protecția mediului.  Cum actioneaza acestea

Utilizarea pesticidelor intre necesitate și protecția mediului. Cum actioneaza acestea

CUM FUNCȚIONEAZĂ PESTICIDELE?

Cea mai răspândită metodă de menținere a dăunătorilor la distanță este prin intervenție chimică. Create cu scopul final de a ucide dăunătorii invadatori, există multe ramuri diferite de toxine utilizate în cadrul culturilor.
❌ În prezent, peste 1.000 de pesticide sunt folosite, în întreaga lume, pentru a preveni deteriorarea culturilor, fiecare dintre acestea având proprietăți variate și efecte toxice diferite.
❌ Utilizarea pesticidelor este un subiect controversat, sănătatea umană fiind o problemă majoră. În cantități mai mari, pesticidele pot provoca probleme grave de sănătate sau pot fi chiar fatale pentru o persoană care este expusă. Din acest motiv, fermierii trebuie să poarte echipament de protecție atunci când aceștia pulverizează culturile cu pesticide.
Acest articol a fost citit de 21 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *