fbpx
Vol III, Primarul Vlad Oprea si filiera elvetiana!

Vol III, Primarul Vlad Oprea si filiera elvetiana!

FILIERA ELVETIANA SI PRIMARUL SINAIAN VLAD OPREA

 Continuam seria reportajelor noastre referitoare la structura mafiota aflata in aparatul administrativo-edilitar al sefului urbei Sinaia si prezentam, pentru inceput, doar unele legaturi din zona justitie: unitati de parchet, instante etc

Cum se pot construi in centrul  Stațiunii Sinaia, garaje cu etaj, cu acordul edilului.

Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice – Inspectoratul de Stat in Construcții,  a semnalat ca aceste lucrări, s-au  executat cu nerespectarea prevederilor din documentațiile vizate spre neschimbare, aferente autorizațiilor, fapt semnalat si de  ing. Georgescu Eugeniu, specialist in construcții civile, industriale expert in cadrul Ministerului Justiției.

Daca ești consilier local sau reprezentant al politiei locale sinăiene poți face orice cu terenul statului si terenul privat, sa încalci legea,  poți construi după bunul plac, fara ca nimeni sa ia masuri in acest sens, pentru ca ai susținerea caracatiței din primărie, justiție, politie si parchet.

Cum, nume grele ale magistraturii, din Ministerul Public, justifica motivarea unor soluții  superficiale, care nu au ținut cont de acte emise  de  Guvernul României ?

( procuri: Costea Viorica, Iulian Vaduvan, Virginica Simionescu, Marius Iacob )

Asa cum am promis cititorilor, care ne-au asaltat cu mesaje si documente, continuam serialul nostru prahovean cu puternic iz penal internațional si care a atras răspunderea autoritatilor romane, la nivelele de conducere din capitala României.

Pe langa datele acestul complex dosar penal internațional, cu implicatii profunde institutionale prahovene, caz semnalat parchetului european, de către cea mai înalta autoritate din tara cantoanelor si prin care procurorul general european a primit sesizarea elvețiana, subliniem:

Episoadele noastre continua sa dezvaluiasca mecanismele gastii conduse de Vlad Oprea, un apropiat prieten al acestui indelung mentinut primar si acolitii acestora, structura devoalata care, inca, se joaca cu propietatea Statului Roman, propietatea privata, afectand si acaparand terenuri si drumuri publice, folosind unii reprezentanti ai autoritatii locale sinaiene.

Stimați cititori, va rugam sa observați imaginile care atesta persoanele implicate.

IMG 20201223 WA0034 IMG 20201223 WA0041 IMG 20201223 WA0036 IMG 20201223 WA0037 IMG 20201223 WA0032 IMG 20201223 WA0031 IMG 20201223 WA0033 IMG 20201223 WA0038 IMG 20201223 WA0030 IMG 20201223 WA0035 IMG 20201223 WA0039 1 IMG 20201223 WA0039

Continuam sa prezentam modurile prin care gașca politico-militara din județul Prahova a deposedat Statul Roman si cetățeni romani si străini atât de dreptul de proprietate, a bunurilor si a proprietatilor deținute pe raza localității Sinaia, cat si de dreptul de folosința al acestora. Este vorba de drepturile de proprietate si de folosința ale Statului Roman si ale acestor cetățeni asupra terenurilor si a imobilelor despre care urmează sa facem referire in complexa noastră ancheta jurnalistica.

Sub actul de comanda a mult alesului primar VLAD OPREA si a prietenilor acestuia, in coautorat, complicitate cu anumiti consilieri locali si chiar cu sprijinul conferit si chiar cu participarea sefului Politiei Locale Sinaia, Popa Gheorghe, au pus la cale acest plan diabolic prin care, după ce, in prealabil au ticluit si au pregătit acțiunii ilegale, au consfințit la emiterea, pe cai oculte si clandestine a unor acte, decizii si documente false atât in forma cat si in conținut, si pe care le-au introdus in circuitele oficiale procedurale interne ale instituției Primăriei Orașului Sinaia, pentru crearea unor așa-zise stări de legalitate aparenta, care sa le asigure posibilitatea de a-și atrage, in acest mod ilegal si acoperit, interese care exced limitelor de legalitate si prin care, aceștia, sa fie puși in deplina proprietate.

Prin acapararea suprafețelor de teren, aparținând unor terți, proprietari cu drepturi depline si care au avut si au, in continuare, asumate, respectate si îndeplinite obligațiile de plata a taxelor si a impozitelor aferente, pentru suprafețele pe care le dețin, ignorând documente veritabile, care atesta drepturile acestor proprietari, grupul infracțional organizat condus de Oprea Vlad, seful politiei locale si consilierii locali Maer Luciferina si Strafalogea Eugen, au introdus in fluxul primăriei, pe cai clandestine, documentele in speța, ticluite si fabricate cu concursul unor angajați ai instituției, creând astfel premise de cvas-legalitate, pentru anumite hotărâri si decizii, si chiar HCL nr. 247/2007, prin care membrii grupului infracțional descris au putut solicita si, respectiv, obține drepturile de proprietate si autorizații de construire, pe terenuri care nu le-au aparținut, niciodată, care au avut, continuu, de peste 60 de ani, proprietari definiți atestați si cunoscuți in evidentele primăriei.

Prin acest mecanism subteran, gruparea in speța, după deposedări ilegale si parcurgerea unor cicluri exhaustiv-nelegale de punere in proprietate a locotenenților edilului, a reușit sa obtina întreg spectru de condiții de legalitate, creând efectele vizate si  acoperind acest spectru extins si dezvoltat de infracțiunii grave, savarsite in grup organizat in forme agravante si continuate, inducând, generând si emițând o stare, inițial, de confuzie in actul de decizie al primăriei si, ulterior, o stare generala de temere si insecuritate, cu privire la rolul, funcțiile si importanta aparatului respectivei structuri de putere si administrație.

 

Vom continua.

Primarul VLAD OPREA si filiera elvetiana MAFIA DIN SINAIA

 

Acest articol a fost citit de 300 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *