fbpx
Vlad Voiculescu s-a făcut de râs la nivel european: A greşit tema discuţiilor cu omologii din UE

Vlad Voiculescu s-a făcut de râs la nivel european: A greşit tema discuţiilor cu omologii din UE

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost recent protagonistul unui episod jenant. Într-o întâlnire online cu omologii europeni, acesta a fost prins nepregătit, motiv pentru care a invocat probleme tehnice. Ulterior, când i s-a dat din nou cuvânt, a greşit tema dezbaterilor.

Miniștrii sănătății ai statelor membre au dezbătut într-o reuniune informală, pe data de 16 martie, Planul european de combatere a cancerului. Toţi miniştrii prezenţi au susţinut scurte prelegeri pe această temă, prezentând eforturile naţionale. Doar Vlad Voiculescu a abordat tema combaterii pandemiei, care urma să fie dezbătută, de fapt, într-o altă şedinţă, în a doua parte a zilei.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/arest-rasunator-in-serviciile-secrete-generalul-r-iulian-cristian-gherghe-a-fost-arestat-preventiv-pentru-delapidare/

Ministrul Sănătăţii din Portugalia a prezidat reuniunea, în contextul în care Portugalia deține președinția rotativă a Conisliului UE.

Momentul în care Vlad Voiculescu este prins nepregătit şi o colaboratoare invocă probleme tehnice, dar şi momentul în care ministrul citeşte de pe o foaie pe o altă temă decât cea în dezbatere poate fi urmărit mai jos. Întreaga înregistrare a videoconferinţei, AICI!

 

Sursa  : https://www.stiripesurse.ro/video-vlad-voiculescu-s-a-facut-de-ras-la-nivel-european-a-gresit-tema-discutiilor-cu-omologii-din-ue_1720440.html

 

Acest articol a fost citit de 101 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Vlad Voiculescu s-a făcut de râs la nivel european: A greşit tema discuţiilor cu omologii din UE

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *