fbpx
Video : În timp ce noi plantam azi puieți de stejari și frasini în Dâmbovița, undeva în Ardeal trec 40 de vagoane cu bușteni, lemn tăiat proaspăt din pădurile României.

Video : În timp ce noi plantam azi puieți de stejari și frasini în Dâmbovița, undeva în Ardeal trec 40 de vagoane cu bușteni, lemn tăiat proaspăt din pădurile României.

În timp ce noi plantam azi puieți de stejari și frasini în Dâmbovița, undeva în Ardeal trec 40 de vagoane cu bușteni, lemn tăiat proaspăt din pădurile României.

Guvernanții spuneau anul trecut că nici pomeneală de așa ceva. Rog să vă uitați…

O adevărată crimă.

Complice: Grampet

Screenshot 20210325 092446 Samsung Internet Screenshot 20210325 092601 Samsung Internet Screenshot 20210325 092246 Samsung Internet

Stimati cititori,

Ati auzit de Grampet? Cei doi fosti galateni, stabilliti, insa, de multi ani, in Bucuresti, prin suveicile de firme si SRL-uri inmatriculate pe numele unor rude din Toflea, Judetul Galati, si a altor rude de-ale… rudelor echipei mafiote GRUIA STOICA – DIDILA VASILE, actionarii, si la vedere, si din umbra, a GFR, exporta, mai nou, dupa eliberarea inculpatului GS, lemn.

In ce directii credeti ca asigura GRUPUL FEROVIAR ROMAN apartinand lui Gruia Stoica, masa lemnoasa bruta, adica bustenii seculari ai Romaniei?

Va dati seama ce sistem de protectii, la varf, are conferita aceasta structura, protejata la cele mai inalte niveluri in stat?

Scos din penitenciar, in timp ce se afla in executarea pedepsei privative de libertate, pentru acuzatii de grave infractiuni economice, cu mari prejudicii, nerecuperate, de Statul Roman, Gruia Stoica, dupa ce si-a bagat in puscarii rudele, pe care le-a momit cu acceptarea inmatricularii unor societati comerciale, in planul sau de tip “Suveica Subterana”, prin care a evazionat bugetul de stat al Romaniei, mai rau ca ieseanul Nicolaiciuc, galateanul a primit, din serva, si afacerea cu lemn masiv: busteni romanesti taiati, destinati, exclusive, exporturilor.

Oare cum se descurca asa-zisul sau competitor, din Cluj, domnul Calin Mitica, si ginerele sau Gheorghiu Costel, in prezent? In schimb, dansii, ce afaceri (a)servite, de anumite entitati, au primit, “ din serva” si din laborator, ca sa se mentina in piata?

Vorba aia: “Doar Ardealu-i fruncea.”

Priviti, si dumeavoastra, cum ne pleaca bustenii, la export, masa lemnoasa pura, sanatoasa, LEMN ROMANESC de cea mai buna calitate, din paduri virgine, cu cherestea, sau produse finite si, pe fond, firmele din Romania nu mai pot accesa fondurile forestiere si nu mai produc asemena solutii.

Firmele romanesti de profil sunt in faliment, iar institutiile responsabile sunt neputincioase in fata acestui flagel. Nu mai este un fenomen, de mult, taiatul padurilor, in Romania, ci un flagel, o situatie fara iesire, similar CONSTRUCTIEI AUTOSTRAZILOR, in tara noastra, in timp ce unii, din anumite birouri, din Cluj si Bucuresti, in plan personal, se indestuleaza.

In schimb, gasca Gruia Stoica – Didila Vasile, dupa ce au “cumparat”, tot pe cai oculte, clandestine si subterane, si structura speciala “Privata” feroviara, SERV TRANS INVEST, acaparand si formulele complexe conduse de celebrul, de pe acum, GEORGE BURUIANA, au fost reciclati, spalati, parfumati, recuperate si reinserati in cadrul unui program special, gestionat si bine pus la punct, la cele mai avansate nivele de detalii “strategice”, bucurestene, fiind, in continuare, acoperiti, intrutotul, in operatiunile interne si internationale, prin care, pe fondul epidemic, de profunda criza economica, industriale, care afecteaza toate sectoarele vietii Planetei, in condextul pandemic mondial, au fost preluati si sunt condusi, la vedere, prin expunere totala si integrala, de celebra, de pe acum, doamna Ileana Stefan, specialist in materie, cu ochi foarte colorati, verde-albastrui si care, in actul sau de management competitiv, Total Quality management System, pe liniile comerciale, economice si in special, financiare, asigura si securizeaza, la nivele superioare, strategiile grupului de crima organizata descris.

Klaus, are you alive ?????

 

Vom reveni.

Acest articol a fost citit de 285 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Video : În timp ce noi plantam azi puieți de stejari și frasini în Dâmbovița, undeva în Ardeal trec 40 de vagoane cu bușteni, lemn tăiat proaspăt din pădurile României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *