fbpx
VIDEO – Florin Cîțu schimbă ordinul de ministru pentru purtarea măștilor: ‘În două săptămâni ajungem la condiții mai bune’

VIDEO – Florin Cîțu schimbă ordinul de ministru pentru purtarea măștilor: ‘În două săptămâni ajungem la condiții mai bune’

Premierul României, Florin Cîțu, anunță că ordinul prin care angajații sunt obligați să poarte mască la locul de muncă o să fie schimbat.

„Este primul pas pentru revenirea la normalitate. Sunt foarte fericit să particip la acest eveniment. E un pas important pe care îl facem. Cred că suntem prima țară care facem asta. Facem asta datorită românilor, pentru că au înțeles să se vaccineze.

Specialiștii ne-au spus că putem face acest eveniment pilot. Ei mereu urmăresc ce ne spun ei. În două săptămâni ajungem la condiții mai bune.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/diana-stefanescu-fata-cu-vocea-de-aur-a-muzicii-populare/

Încă nu este o decizie (n.r. în cazul angajaților unde toți sunt vaccinați). După întâi iunie vom lua această decizie. Momentan e un ordin al ministrului Sănătății și este o decizie luată înainte de a o analiza foarte bine. De la întâi o să discutăm despre acest lucru. Eu cred că se va schimba acest ordin. Deocamdată cu mască la locul de muncă, dar acest ordin o să fie modificat după 1 iunie”, a declarat Florin Cîțu.

 

Sursa :stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 32 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “VIDEO – Florin Cîțu schimbă ordinul de ministru pentru purtarea măștilor: ‘În două săptămâni ajungem la condiții mai bune’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *