fbpx
VIDEO-Cu demolarea biroului în care erau și jurnaliști Benjamin Netanyahu: ‘Exista un birou de informaţii al organizaţiei teroriste palestiniene’

VIDEO-Cu demolarea biroului în care erau și jurnaliști Benjamin Netanyahu: ‘Exista un birou de informaţii al organizaţiei teroriste palestiniene’

Imobilul în care se aflau birouri ale mass-media din Gaza şi care a fost distrus sâmbătă de un atac israelian a fost ”o ţintă perfect legitimă”, a declarat duminică premierul israelian Benjamin Netanyahu, susţinând că se bazează pe date furnizate de serviciile de informaţii, relatează AFP, arată Agerpres.

Clădirea, în care se aflau în special birouri ale agenţiei de presă americană AP şi ale televiziunii Al-Jazeera, găzduia, de asemenea, ”un birou de informaţii al organizaţiei teroriste palestiniene (…) care pregăteşte şi organizează atacuri teroriste împotriva civililor israelieni”, a explicat premierul israelian pentru canalul american CBS, referindu-se la Hamas.

”Deci, este o ţintă perfect legitimă”, a adăugat şeful guvernului israelian, dând asigurări că Israelul ”împărtăşeşte cu prietenii noştri americani toate aceste informaţii”.

Potrivit premierului Netanyahu, armata a luat ”toate măsurile pentru a se asigura că nu există victime civile”.

Citeste si :https://globalmedia.ro/actualitate/video-florin-citu-schimba-ordinul-de-ministru-pentru-purtarea-mastilor-in-doua-saptamani-ajungem-la-conditii-mai-bune/

Reafirmând ”dreptul natural la autoapărare” al statului evreu după ”atacuri neprovocate împotriva Ierusalimului”, Netanyahu a sugerat că ofensiva israeliană împotriva enclavei palestiniene va continua.

”Vom face tot ce este necesar pentru a restabili ordinea şi calmul, siguranţa oamenilor noştri şi descurajarea”, a explicat el.

„Încercăm să reducem capacităţile mişcării Hamas şi dorinţa acesteia de a face acest lucru din nou”, a spus el. „Va dura, sper că nu prea mult, dar nu se va întâmpla imediat”, a adăugat premierul israelian.

Netanyahu a negat, de asemenea, că Israelul a refuzat un armistiţiu propus de Egipt şi acceptat de Hamas.

Sursa video :abcnews.com

Sursa : stiripesurse.ro

Sursa foto :G4media.ro

Acest articol a fost citit de 30 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “VIDEO-Cu demolarea biroului în care erau și jurnaliști Benjamin Netanyahu: ‘Exista un birou de informaţii al organizaţiei teroriste palestiniene’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *