fbpx
USR-PLUS a pierdut meciul în Guvern : Programul ”Anghel Saligny” va intra, astăzi, în ședința de Guvern și va avea toate avizele.

USR-PLUS a pierdut meciul în Guvern : Programul ”Anghel Saligny” va intra, astăzi, în ședința de Guvern și va avea toate avizele.

Ministrul de Interne și interimar la Justiție, Lucian Bode, susține că Programul ”Anghel Saligny” va intra, astăzi, în ședința de Guvern și va avea toate avizele. Ultimul aviz așteptat era cel de la Ministerul Transporturilor, condus de Cătălin Drulă (USR), dar Bode arată faptul că refuzul acestuia de a da aviz pe acest proiect este tardiv pentru că a expirat termenul legal, iar proiectul se consideră avizat tacit. În aceste condiții, cei de la PNL nu mai au nicio piedică, iar actul normativ va putea fi adoptat în cadrul ședinței de Guvern.

”Ministerul Justiției este ultimul avizator, pe toate proiectele de acte normative. Ministerul Justiției se propunță pe legalitate, nu pe oportunitate. Aseară am văzut proiectul în original, cu siguranță astăzi vom intra în ședința de Guvern cu acest proiect.

Ministerul Dezvoltării are două opțiuni: fie preia observațiile de la Ministerul Justiției, fie nu le va prelua și va justifica acest refuz. În acest caz avizul va fi pozitiv cu observații.

Avizul de la Ministerul Transporturilor trebuia să vină ieri, în termenul legal. Nu a venit în termenul legal, este considerat avizat tacit. Avem toate condițiile legale îndeplinite și putem dezbate acest proiect în ședința de Guvern.

Documentul pregătit de domnul Stelian Ion împreună cu echipa domniei sale a plecat către Ministerul Dezvoltării în aproape aceeași formă, fiind vorba doar despre chestiuni tehnice, sub nicio formă chestiuni de fond, de oportunitate. ”, a spus Lucian Bode.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/romania-nu-e-saraca-e-saracita-ministrul-economiei-atac-devastastator-la-adresa-ministrului-finantelor-si-a-liberalilor/

Sursa : stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 209 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “USR-PLUS a pierdut meciul în Guvern : Programul ”Anghel Saligny” va intra, astăzi, în ședința de Guvern și va avea toate avizele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *