fbpx
UPSS !!! DNA face perchezitii la  Sindicatul Liber Metrou dar şi la locuinţa preşedintelui acestuia, Ion Rădoi, intr-un dosar de coruptie.

UPSS !!! DNA face perchezitii la Sindicatul Liber Metrou dar şi la locuinţa preşedintelui acestuia, Ion Rădoi, intr-un dosar de coruptie.

DNA face 16 percheziţii, miercuri dimineaţă, în Bucureşti şi în Prahova şi Ilfov, inclusiv la Sindicatul Liber Metrou dar şi la locuinţa preşedintelui acestuia, Ion Rădoi, într-un dosar de corupţie, vizând fapte comise în perioada 2018 – 2021.

OFICIAL Percheziții DNA la Sindicatul Liber din Metrou și la reședința lui Ion Rădoi /

Primăriile conduse de Piedone și Robert Negoiță, vizate de procurori.

Stirea inițială: DNA efectuează 17 percheziții, miercuri dimineață, la mai multe locații din Capitală, printre care și la sediul Sindicatului Liber din Metrou, dar și la reședința președintelui Ion Rădoi, au declarat surse judiciare pentru G4Media. Informația a fost confirmată oficial de DNA, care nu a indicat însă nume de instituții și persoane.

În plus, procurorii DNA fac percheziții și la Primăria Sectorului 3 (condusă de Robert Negoiță – PSD) și Primăria Sectorului 5 (condus de Cristian Popescu – Piedone), singurele două primării care au refuzat să evacueze magazinele și tarabele amplasate ilegal de Sindicatul de la Metrorex pe spațiul public. Restul primăriilor de sector au evacuat spațiile comerciale după ce Metrorex a făcut cereri oficial în acest sens.

Comunicatul DNA:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2018 – 2021.
În cursul zilei de 14 iulie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 16 locații situate în municipiul București și județele Prahova și Ilfov, dintre care 3 sunt sedii ale unor instituții publice.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Context :

Perchezițiile vin după ce Ministerul Transporturilor și Metrorex au evacuat spațiile comerciale controlate de sindicat de la metroul din Capitală.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a acuzat pe Ion Rădoi, liderul sindical de la metroul bucureştean, că se află în spatele protestului spontan din martie, care a blocat Capitala. Începând din aprilie, angajații Metorex și ai primăriilor de sector au evacuat spaţiile comerciale de la metrou.

Drulă a mai acuzat sindicatul condus de Rădoi de corupție în legătură cu încheierea contractului de ocupare a spațiilor comerciale de la metrou.

Stire in curs de actualizare.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/politistii-fac-perchezitii-in-5-judete-prejudiciu-urias-la-bugetul-de-stat-judetele-vizate-sunt-maramures-brasov-ilfov-buzau-si-olt/

Acest articol a fost citit de 92 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “UPSS !!! DNA face perchezitii la Sindicatul Liber Metrou dar şi la locuinţa preşedintelui acestuia, Ion Rădoi, intr-un dosar de coruptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.