fbpx
UPDATE :INCA UN PACIENT DECEDAT LA MATEI BALS, 120 persoane au fost evacuate !!!

UPDATE :INCA UN PACIENT DECEDAT LA MATEI BALS, 120 persoane au fost evacuate !!!

 

UPDATE : 4 PERSOANE DECEDATE IN INCENDIUL IZBUCNIT LA MATEI BALS !

Patru persoane au decedat în urma incendiului izbucnit vineri dimineaţă la Institutul de boli infecţioase ”Matei Balş” din Capitală. Primii trei pacienţi au murit carbonizaţi, iar al patrulea a fost intoxicat cu fum şi nu a mai putut fi resuscitat, a precizat Raed Arafat.

Un incendiu a izbucnit în aceată dimineață, în jurul orei 5, într-un corp de clădire al spitalului Matei Balș. Au fost evacuați în jur de 120 de pacienți.

Primii pacienți de la Matei Balș au ajuns deja în spitalele bucureștene.

„Din păcate trei persoane sunt decedate şi a patru sub resuscitare. Trei persoane au fost găsite în salon (n.r. – decedate). (…) După ce s-a degajat fumul au fost găsite trei peroane în salonul în care era incendiul. Restul sunt transportaţi la mai multe spitale. Sunt cu COVID. Nu au alte probleme”, a declarat secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Sursa:stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 209 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.