fbpx
Traiasca Partidul !!! Fosta polițistă pensionată la 42 de ani cu 13.000 de lei pensie, numită secretar de stat la Interne la propunerea USR PLUS

Traiasca Partidul !!! Fosta polițistă pensionată la 42 de ani cu 13.000 de lei pensie, numită secretar de stat la Interne la propunerea USR PLUS

Fosta polițistă pensionată la 42 de ani cu 13.000 de lei pensie, numită secretar de stat la Interne la propunerea USR PLUS.

Deci se poate la USR-PLUS !!!

Premierul Florin Cîțu a numit-o joi pe Irina Alexe în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Ea fusese propusă de USR PLUS pentru această funcție în ministerul condus de Lucian Bode (PNL)

În 2016, ea a fost în centrul unui scandal public după ce s-a aflat că s-a pensionat la doar 42 de ani, pensia ei fiind de 13.000 de lei în acea perioadă. Ea primise gradul de chestor la doar 35 de ani, potrivit B1.ro.

Ea este membră PLUS și a mai fost secretar de stat în MAI în guvernul Cioloș.

Acum, Irina Alexe are un rol-cheie în PLUS: după anul 2018 a coordonat dezvoltarea în teritoriu a partidului, potrivit unui comunicat de presă. Mai mult, ea a contribuit în mod direct la derularea legală a campaniilor electorale ale PLUS ori ale Alianței USR PLUS.

Numita si fost politista a lui Blaga aceasta e din nou la butoane.

Sursa :G4media.

Foto :Romaniatv.ro

Acest articol a fost citit de 127 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.