fbpx
Tragedia de la Constanța: femeia ținea un parastas pentru fiul ei. Soțul a privit întreaga scenă neputincios

Tragedia de la Constanța: femeia ținea un parastas pentru fiul ei. Soțul a privit întreaga scenă neputincios

Tragedia de la Constanța, în urma căreia o femeie a murit căzând de la balconul apartamentului în flăcări, are o poveste tulburătoare în spate. Se pare că întreg incendiul a pornit de la o lumânare pe care femeia o aprinsese în memoria fiului ei, care murise în luna ianuarie.

Respectiva lumânare a rămas nesupravegheată și de aici a pornit incendiul. În primă instanță, femeia și soțul ei au reușit să iasă din apartament, dar ulterior femeia s-ar fi întors pentru a salva un laptop unde avea imagini cu valoare sentimentală.

„A luat foc de la o lumânare; o doamnă care făcea un parastas la un copil care s-a spânzurat în ianuarie şi a ţinut o lumânare aprinsă, n-a supravegheat-o”, spune un martor, informează ObservatorNews.

„Dânsa am impresia că s-a întors după cum spunea soţul să ia un laptop şi n-a mai putut să iasă”, spune un vecin.

De jos, soțul femeii a urmărit întreaga scenă neputincios.

„Ei stăteau jos când a căzut. ei erau jos. O saltea…nimic. Dacă aşa sunt antrenaţi şi nu pot să fie mai rapizi, asta e”, spune soţul femeii căzute.

ATENȚIE, URMEAZĂ IMAGINI ȘI DETALII CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

 

Acest articol a fost citit de 66 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *