fbpx
Te pup, pa pa !!! Florin Cîțu, întâlnire la prima oră cu Iohannis: s-a discutat remanierea lui Vlad Voiculescu

Te pup, pa pa !!! Florin Cîțu, întâlnire la prima oră cu Iohannis: s-a discutat remanierea lui Vlad Voiculescu

Premierul Florin Cîțu a mers, în această dimineață, la Cotroceni, pentru a avea o discuție cu președintele Klaus Iohannis despre situația din Guvern, ne-au precizat surse liberale.

Florin Cîțu este extrem de supărat pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și secretarul de stat, Andreea Moldovan, asta pentru că cei doi au emis Ordinul pentru schimbarea regulilor de carantinare fără știința premierului.

Conform surselor noastre, Florin Cîțu i-a cerut acceptul lui Klaus Iohannis să îi demită pe Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan, asta pentru o astfel de decizie ar putea arunca în aer coaliția de guvernare.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/victor-ciutacu-despre-ordinul-ms-publicat-pe-sest-daca-e-asa-se-cheama-lovitura-de-stat-in-interiorul-guvernului/

În ciuda faptului că premierul îi dorește afară din Guvern pe Voiculescu și Moldovan, liderii USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, fac zid în fața acestora și amenință inclusiv cu ruperea coaliției de guvernare.

Situația este una extrem de tensionată, iar la ora transmiterii acestei știri, premierul Florin Cîțu se vede cu liderul USR, Dan Barna. Rămâne de văzut la finalul acestei discuții dacă Vlad Voiculescu va mai fi ministru sau nu.

Sursa : stiridinsurse.ro

Acest articol a fost citit de 32 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Te pup, pa pa !!! Florin Cîțu, întâlnire la prima oră cu Iohannis: s-a discutat remanierea lui Vlad Voiculescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *