fbpx
Strategia PNL în războiul cu USR-PLUS: Iohannis intră puternic în joc !!! La rupere?

Strategia PNL în războiul cu USR-PLUS: Iohannis intră puternic în joc !!! La rupere?

Între PNL și USR-PLUS a izbucnit un război în toată regula, după ce Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sănătății. Liberalii și-au încropit deja o strategie și mizează foarte mult pe Klaus Iohannis, dar și pe reacția opiniei publice.

Conform surselor noastre, strategia PNL va fi una de strângere a rândurilor în jurul lui Florin Cîțu și foarte, foarte multă răbdare. Liberalii se pregătesc de un război de uzură, în care cei de la USR-PLUS vor veni cu solicitări, dar PNL va sta în expectativă.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/o-atmosfera-pariziana-in-orasul-buzau-unde-clientii-pot-descoperi-o-experienta-culinara-dusa-la-rang-de-arta/

O altă linie strategică la PNL va fi să îi acuze pe cei de la USR-PLUS de iresponsabilitate. Faptul că aceștia doresc capul premierului Florin Cîțu și refuză să numească un nou ministru la Sănătate, vor fi argumente pentru liberali, care vor acuza USR-PLUS de lipsă de responsabilitate în lupta cu pandemia de Covid-19.

De asemenea, liberalii mizează pe arma Klaus Iohannis. Președintele a intrat deja în ring și va fi scut în fața lui Florin Cîțu, liberalii mizând pe negocieri care vor avea loc la Vila Lac și în cadrul cărora președintele să își facă cunoscută poziția foarte clar.

Sursa : Stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 24 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Strategia PNL în războiul cu USR-PLUS: Iohannis intră puternic în joc !!! La rupere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *