fbpx
Solicitare urgentă către Ludovic Orban și Florin Cîțu! Parlamentari AUR, PNL, PSD și societatea civilă cer repunerea în funcție a lui Octav Bjoza

Solicitare urgentă către Ludovic Orban și Florin Cîțu! Parlamentari AUR, PNL, PSD și societatea civilă cer repunerea în funcție a lui Octav Bjoza

Premierul Florin Cîțu l-a demis pe președintele AFDPR, Octav Bjoza, din funcția de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989.

Decizia lui Cîțu a fost vehement criticată de societatea civilă, care acum îi cere premierului să-l repună în funcție pe fostul deținut politic.În on-line a fost lansată o petiție adresată șefului PNL, Ludovic Orban, și prim-ministrului Florin Cîțu să-i cerează lui Octav Bjoza, pentru ofensa adusă și să-l readucă în apratul guvernamental.

PNL, PSD și AUR și-au dat mâna

Petiția este semnată de deputații Florin Roman și Daniel Gheorghe (PNL), Dan Cristian Popescu (PSD), George Simion (AUR) și senatorii Claudiu Târziu și Sorin Lavric (AUR).

De asemenea, inițiativa este semnată de actorul Dan Puric, realizatoarea TV Lucia Hossu Longin, istoricii Marius Oprea, Gheorghe Petrov și Cosmin Budeanca, precum și de actrița Manuela Hărăbor.

Citeste aici cine sunt parlamentarii PSD,PNL, AUR care au ingropat securea razboiului si s-au aliat :https://www.bugetul.ro/solicitare-urgenta-catre-ludovic-orban-si-florin-citu-parlamentari-aur-pnl-psd-si-societatea-civila-cer-repunerea-in-functie-a-lui-octav-bjoza/

Acest articol a fost citit de 252 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *