fbpx
Și ce credeți, precum în celebrul vers  ”și Bolojan nu mai vine” !! Poate doar fantoma lui să apară pe meleagurile buzoiene !!

Și ce credeți, precum în celebrul vers ”și Bolojan nu mai vine” !! Poate doar fantoma lui să apară pe meleagurile buzoiene !!

Așa cum anunța în prestigiosul cotidian Ziarul Financiar, primarul Buzăului, Constantin Toma, zis și Toma Faliment, îl așteaptă pe Ilie Bolojan să vină pentru o lună de zile la noi în urbe, ca sa-l învețe tainele unirii Ținteștiului cu Buzăul. Avem însă o veste proastă pentru buzoieni,  pe surse am primit informația că nici vorba de asa ceva.

Deci o altă mare țeapă, nu mai zicem a câta pe care Toma o aruncă în ochii noștri, la fel ca aia cu Buzăul a bătut Parisul de se tăvălesc francezi pe jos de oftică. Așa că, marea anunțată alianță PSD+PNL de la Buzau, pe fata, nu vorbim de alea care sunt făcute departe de ochii muritorilor de rând, a esuat înainte de a fi făcuta!!

bolo si toma

La drept vorbim însă, Ilie Bolojan a eșuat lamentabil în cele două încercări ale sale de a uni  Oradea cu comuna Sânmartin. Ce ar putea deci să-l învețe pe Constantin Toma, doar cheia eșecului, pe care acesta o știe deja, vezi celebrele falimente patronate de edilul local.

Avem însă și o veste bună, în lipsa lui Ilie Bolojan, la Buzău va fi trimisă fantoma sa, care-l va bântui pe Toma după ce Țintești va rămâne comună, Buzău municipiu cum e acum, iar dosarul de la OLAF va fi șters de praf și reintrat în circuit.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/hai-la-lupta-dar-mai-asa-pe-slow-motion-motiunea-initiata-de-catre-psd-a-fost-ca-o-bula-de-sapun/

https://www.stiripesurse.ro/breaking-mircea-draghici-fost-trezorier-al-psd-condamnat-definitiv-la-inchisoare-cu-executare_1874094.html

Acest articol a fost citit de 188 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *