fbpx
Șeful Corpului de Control din Ministerul Apărării și-a vaccinat fiul peste rând într-un centru special. Generalul Duican a  fost trecut în rezervă

Șeful Corpului de Control din Ministerul Apărării și-a vaccinat fiul peste rând într-un centru special. Generalul Duican a fost trecut în rezervă

Șeful Corpului de Control din Ministerul Apărării și-a vaccinat fiul peste rând într-un centru special. Generalul Duican a  fost trecut în rezervă.

Ministerul Apărării admite, într-un răspuns adresat la o investigație a ziarului Libertatea, că șeful Corpului de Control din MApN, generalul de brigadă Dorinel Duican, a fost trecut în rezervă după ce fiul său ar fi fost vaccinat în etapa I, fără să îndeplinească criteriile de eligibilitate. Vaccinarea a avut loc la unul dintre centrele speciale ale Armatei, din cadrul Institutului Național de Medicină și Aeronautică Spațială, dezvăluie Libertatea.ro.

”La unul dintre centrele dedicate angajaților Armatei un înalt oficial din Ministerul Apărării a apărut în primele zile ale vaccinării”, a spus o sursă din MApN pentru Libertatea. ”Spre surpriza tuturor celor prezenți, nu generalul, ci fiul său, foarte tânăr, care-l însoțea pe ofițer, a fost cel vaccinat. Oamenii au fost șocați de abuz, dar era un general în fața lor și n-au avut ce face”, a continuat sursa.

Mai mulți oameni din Armată au confirmat episodul, care a avut loc la un centru special, care nu putea fi găsit public pe platforma de vaccinare. Libertatea a relatat în ianuarie 2021 că ”România are 213 centre de vaccinare deschise pentru vârstnici și bolnavi cronici și 340 deschise și rezervate personalului medical și din domeniile esențiale”. Informațiile au fost confirmate pentru ziar de STS, creatoarea platformei.

Citește integral pe Libertatea.ro.

Acest articol a fost citit de 220 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *