fbpx
Se pregateste al doilea divort in prima luna din 2021? Nicusor Dan continua razboiul cu Vlad Voiculescu.

Se pregateste al doilea divort in prima luna din 2021? Nicusor Dan continua razboiul cu Vlad Voiculescu.

Nicuşor Dan îl UMILEȘTE pe Vlad Voiculescu în fața jurnaliștilor: ‘Trebuie să ne învăţăm în ţara asta să împărţim competenţele’.

Nicușor Dan continuă conflictul deschis pe care îl are cu Vlad Voiculescu, cel care trebuia să îi fie viceprimar, după câștigarea alegerilor locale. Întrebat de jurnalişti despre faptul că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, nu ar crede în cifrele comunicate de GCS, Nicuşor Dan a afirmat că în România competenţele sunt împărţite.

Si uite asa ca dupa Ponta si Tariceanu pe scena politica se prevede un divort, destul de costisitor pentru ambele partide.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, i-a transmis un mesaj public ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, pe tema campaniei de vaccinare împotriva Covid-19 în România.

Edilul a fost întrebat, vineri, de jurnaliști, ce plan are ca să-l facă pe ministrul Sănătății să creadă în statisticile privind campania de vaccinare, comunicate de către Guvern.

Reporter: Ce planuri aveți, să testați mai mult, astfel încât și ministrul Sănătății să creadă în cifrele furnizate de Grupul de Comunicare Strategică?

Primarul general, Nicușor Dan: ”Cu titlul general, trebuie să ne învățăm în țara asta, da, să împărțim competențe. Atâta timp cât în țara asta există un comitet național care decide niște lucruri, atâta timp cât autorităților locale li se dau niște atribuții, haideți să le respectăm pe acelea, da? Deci eu, ca și autoritate locală, în procesul de prevenire, am niște atribuții, în procesul de vaccinare am niște atribuții, mai departe nu mă întrebați pe mine.”

Într-o scrisoare transmisă Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a ceru menținerea restricțiilor din Capitală.

„Considerăm că în contextul național și european, măsurile de relaxare reprezintă un risc major”, precizează ministrul, care susține că alte relaxări ar pune în pericol redeschiderea școlilor, care este o prioritate.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis ridicarea mai multor restricții în Capitală, începând cu ziua de luni. Decizia vine după ce trei zile la rând incidenţa infectării cu COVID-19 s-a situat sub 3 la mia de locuitori.

Oare sa fie anul acesta un an al marilor rupturi pe scena politicii ? Si este abia inceputul anului oameni buni.

Acest articol a fost citit de 248 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *