fbpx
Se ascut cuțitele! Dan Barna vrea să fie președintele USR PLUS: ‘Este un proiect la care am muncit foarte mult timp’

Se ascut cuțitele! Dan Barna vrea să fie președintele USR PLUS: ‘Este un proiect la care am muncit foarte mult timp’

Dan Barna spune că va candida pentru funcția de președinte al USR PLUS la congresul din luna septembrie: „Este un proiect la care am muncit foarte mult timp și doresc să duc mai departe acest proiect”, a spus vicepremierul, la Sibiu.

„Este un proiect la care am muncit foarte mult timp și doresc să duc mai departe acest proiect USR PLUS”, spune Dan Barna, întrebat, vineri, într-o conferință de presă, la Sibiu, dacă va candida pentru funcția de președinte al partidului rezultat din fuziunea între USR și PLUS.

Alegerile interne vor fi organizate în toată țara la nivelul filialelor județene până la începutul lunii iulie, iar congresul național va avea loc în luna septembrie.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/pagina-de-google-a-castelului-din-riegersburg-sub-asaltul-a-sute-de-romani-indignati-arthur-romania-si-recenzii-de-o-stea-pentru-afacerea-printului-care-a-impuscat-ursul-din-covas/

„Atmosfera e una foarte bună. Faptul că în Vinerea Mare a decis validarea fuziunii… În momentul de față suntem un singur partid. Practic această fuziune, care a durat aproape doi ani, a ajuns la un rezultat și sunt foarte încântat la nivel personal că un proiect în care am crezut și care nu a fost simplu, pentru că au fost de-a lungul timpului mulți oameni care au încercat să bage bețe prin gard, am reușit să avem acest efort finalizat. Suntem foarte optimiști despre evoluția pe termen lung a organizației”, a mai spus Dan Barna.

Sursa : stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 30 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Se ascut cuțitele! Dan Barna vrea să fie președintele USR PLUS: ‘Este un proiect la care am muncit foarte mult timp’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *