fbpx
”Școala Altfel” la Cândeşti, 06.03.2023

”Școala Altfel” la Cândeşti, 06.03.2023

”Școala Altfel” la Cândeşti.

În ziua de 6 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au vizitat preşcolarii de la Grădinița cu Program Normal Cândești, în cadrul Programului Național ”Școala Altfel”.

Activitatea a urmărit prevenirea victimizării minorilor şi s-a desfășurat sub forma unei sesiuni informative având ca temă respectarea regimului circulației rutiere și prevenirea infracțiunilor comise cu violență.

Sig Scolara4 Sig Scolara2 Sig Scolara1 scoala altfel

Polițiștii au purtat discuții cu micii învăţăcei despre comportamentul pe care trebuie să îl aibă în comunitate și în incinta unității de învățământ.

De asemenea, polițiștii le-au explicat copiilor consecințele adoptării anumitor comportamente și modalitățile de prevenire a victimizării, formele violenței și ale bullyingului.

Întrucât copiii de vârste mici asimilează mult mai ușor noi cunoștințe și reguli din jocuri și din povești, poliţiştii i-au cooptat la realizarea jocului educativ ”Jocul de cuvinte pozitive/ negative” și au citit împreună  povestea ”Fetița curajoasă”.

Totodată, au fost folosite și materiale audio-video pentru a fixa informațiile transmise.

La activitate au participat peste 30 de preşcolari și cadre didactice.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/roadpol-seatbelt-actiuni-ale-politiilor-rutiere-din-europa-ce-vizeaza-purtarea-centurilor-de-siguranta-de-catre-ocupantii-masinii/

Acest articol a fost citit de 88 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “”Școala Altfel” la Cândeşti, 06.03.2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *