fbpx
Scandal între frați azi în jurul prânzului în sediul farmaciei DONA de pe bulevardul Unirii.

Scandal între frați azi în jurul prânzului în sediul farmaciei DONA de pe bulevardul Unirii.

Azi in jurul orei 11.30, in incinta farmaciei Dona de pe bulevardul Unirii, a izbucnit un scandal intre doi frati, culminand cu o bataie in toata regula.

scandal

 

Conform spuselor celor aflati la fata locului, in momentul scandalului unul dintre frati astepta in masina celalalt fiind la casa pentru ai procura medicamente. La un moment dat cel afla in masina da buzna in farmacie si incepe sa se certe cu fratele lui, motivul fiind unul bizar.

Dupa ce au inceput sa se injure reciproc au inceput sa se bata, moment in care sefa de magazin a apasat butonul de panica. Firma de protectie care asigura paza au ajuns la fata locului dupa aproximativ 10 minute de la prima apasare, fiind chiar certati de catre sefa de tura pentru doleanta si lejeritatea cu care si-au facut aparitia.

Mentionam faptul ca in cele 10 minute pana la aparitia firmei de paza fratele care astepta la coada la imobilizat pe cel agresiv tinandu-l la podea.

Dupa sosirea echipajului de ambulanta si a celor de la politie agresorul a fost incatusat si dus catre Spitalul de Neuropshiatrie Sapoca, pentru a fi evaluat.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/au-gazat-toti-locuitorii-iar-garda-de-mediu-le-a-dat-amenzi-uriase-rafinariile-din-prahova-au-probleme-mari-rompetrol-lukoil-si-omv-petrom-au-primit-sapte-amenzi/

Stire in curs de update.

Acest articol a fost citit de 124 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Scandal între frați azi în jurul prânzului în sediul farmaciei DONA de pe bulevardul Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.