fbpx
România, condamnată la CEDO în cazul Tokes, după arborarea steagului Ținutului Secuiesc

România, condamnată la CEDO în cazul Tokes, după arborarea steagului Ținutului Secuiesc

Laszlo Tokes a acționat România la CEDO după sancțiunea contravențională (avertisment n.r.) ce i-a fost impusă în calitate de europarlamentar. El și-a arborat steagul Ținutului Secuiesc pe clădirea ce găzduia biroul său din România.

Unde este reactia Coalitiei de Guvernare ( romana) , UNDE este reactia Presedintelui care condamna cu manie proletara PSD ca vinde Ardealul Ungurilor, unde este reactia Ministrului de Externe celebru Aurescu Bogdan( care chiar are nume de roman), unde este reactia MAI plina de chestori su pile pensionate la 45 de ani?

Citeste si  : https://globalmedia.ro/actualitate/judecatorii-au-respins-cererea-lui-liviu-dragnea-de-eliberare-conditionata-fostul-sef-psd-poate-face-contestatie/

În 27 noiembrie 2015, Tribunalul Bihor a confirmat validitatea sancțiunii impuse, printr-o hotărâre definitivă.

Lazslo Tokes a atacat decizia definitivă la CEDO, bazându-se pe articolul 10 din Convenție. El a susținut că sancțiunea impusă constituie o încălcare a dreptului său la libertatea de exprimare.

Conform Digi24, Laszlo Tokes a avut câștig de cauză la CEDO în această speță.

Sursa :dcnews.ro

Acest articol a fost citit de 21 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *