fbpx
REVOLTĂTOR Doi jandarmi pun un bătrân pe caldarâm, cu forța, și îl încătușează pentru că nu purta mască

REVOLTĂTOR Doi jandarmi pun un bătrân pe caldarâm, cu forța, și îl încătușează pentru că nu purta mască

Scene revoltătoare au avut loc, sâmbătă seara, în București, chiar lângă Palatul Parlamentului! Un bătrân a fost imobilizat cu forța și încătușat pentru că nu purta masca. Asta, în condițiile în care, de exemplu, cei mai mulți dintre parlamentari, în frunte cu Diana Șoșoacă, nu poartă niciodată mască, iar jandarmii nu au intervenit niciodată nici măcar cu o simplă amendă, nu cu o încătușare forțată.

”Chiar în fața Parlamentului, un ofițer în rezervă al Armatei Române a fost agresat, trântit la pământ, călcat în picioare și dus la dubă de către câțiva jandarmi care au făcut de râs Jandarmeria Română prin modul abuziv în care s-au comportat.”, este descrierea la videoclipul revoltător cu jandarmii.

Bărbatul luase parte la un miting împotriva legii vaccinării obligatorii, unde nu purtase mască de protecție pe nas și gură. Jandarmii l-au oprit să-l legitimeze, dar acesta a refuzat și a plecat.

”- Deci dacă v-ați gândit că am părul alb, vă mai repet o dată. Sunt ofițer al Armatei Române în rezervă și dacă vreți să ne batem, ne batem, nicio problemă, aici în parc ne batem. Nu vă spun, mă puteți identifica după și scrieți că nu am făcut-o. Și care e problema?

– Vă rugăm să rămâneți pe loc!

– Fără motiv îl agresați, fără motiv! Fără motiv, pur și simplu! Incredibil ce se întâmplă! Incredibil ce se întâmplă! Dumnezeule, ce face! Incredibil, nu am pomenit așa ceva! Incredibil, fără motiv!”, este o parte din discuția surprinsă cu telefonul mobil.

Bărbatul a fost imobilizat, băgat în duba Jandarmeriei și dus la Secția 17 de Poliție. El spune că va depune o plângere penală pentru tentativă de omor.

 

Acest articol a fost citit de 77 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *