fbpx
Recorder.ro: ”Un animal politic” a angajat o fostă chelneriță pe post de inginer la Apele Române Iași

Recorder.ro: ”Un animal politic” a angajat o fostă chelneriță pe post de inginer la Apele Române Iași

Recorder.ro: ”Un animal politic” a angajat o fostă chelneriță pe post de inginer la Apele Române Iași / Relatările colegilor: Cu cinci ani de ”Master”, încerca să deschidă calculatorul apăsând cu degetul pe ecran, ca pe casele de marcat.

Daca in opoziție atat PNL cat si USR se isterizau la adresea (PSD-ALDE) cu privire la astfel de practici, odată ajunși la putere, aplica mai abitir astfel de practici numind in functii fel si fel de neinstruiti, nespecialisti, oameni cu origini si provenienta dubioasa, colaboratori ai fostei securitati, beizadeaua de fosti mari lucrători in serviciile comuniste, toti avand doua caracteristici:
– membrii de partid
– cu origini si activitate cotizanta la partid, campanii electorale sau direct la un lider bine pozitionat in partid.
P.S.
Si frumusețea este un criteriu de promovare!
Tot din vechi mostenit.

O fostă chelneriță la un bar din Iași a fost angajată la Administrația Bazinală de Apă Prut – Bârlad, la departamentul care se ocupă de apărarea inundațiilor, fără a avea o minimă pregătire în domeniu, dezvălui Recorder.ro.

Potrivit sursei citate, la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad este director Petru Avram, vicepreședinte PNL Iași. Acesta se recomandă subordonaților ca „un animal politic care va ajunge cel puțin ministru” și le cere specialiștilor din instituție să accepte angajați care nu știu nici măcar în ce se măsoară debitul unui râu.

Un inginer din instituție s-a hotărât să vorbească despre acest fenomen, convins că, mai devreme sau mai târziu, politizarea Apelor Române va fi plătită cu vieți omenești.

El povestește cum angajata Simona Iancu nu știa nici măcar să deshidă un calculator. ”I-au explicat că trebuie să dea enter, domnișoara a apăsat pe ecranul calculatorului. A văzut că nu s-a deschis a mai insistat o dată, tot nu s-a deschis calcultator. Colegii au întrebat: Totuși, nu ați mai lucrat după terminarea facultății? Ba da, am lucrat cinci ani la Master. Oh, super, cinci ani, dar totuși nu-i cam mult la master? Ah, da, dar la Master Club. Lucrase la un club care se numea Master. Și avea abilități pentru case de marcat, atunci când apeși pe ecranul casei de marcat.”

Sursa:G4media si Recorder.ro
Acest articol a fost citit de 291 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *