fbpx
Răzbunarea SISTEMULUI pe Valeriu Gheorghiță. Omul lui Voiculescu a blocat salarizarea personalului din centrele de vaccinare (Surse)

Răzbunarea SISTEMULUI pe Valeriu Gheorghiță. Omul lui Voiculescu a blocat salarizarea personalului din centrele de vaccinare (Surse)

Răzbunarea SISTEMULUI pe Valeriu Gheorghiță. Omul lui Voiculescu a blocat salarizarea personalului din centrele de vaccinare (Surse).

Războiul surd declanșat de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, împotriva colonelului dr.Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Programului național de vaccinare anti-Covid-19 continuă cu jocuri din ce în ce mai urâte. După ce inițial s-a încercat cu atac direct la persoană, apoi cu breșa informatică în sistem… a urmat acum un atac direct la buzunarele celor care trudesc din greu în centrele de vaccinare.

Brusc a aflat o țară întreagă că oamenii din aceste centre fac muncă patriotică. Un semnal dat de ei că va urma un protest în caz că nu se rezolvă problema i-a trezit pe toți la realitate. Imediat au început scuzele și acuzele. Interpelat public ministrul Vlad Voiculescu a spus misterios că de vină e un funcționar din Ministerul Sănătății și că de urgență lucrurile s-au deblocat și plățile vor fi făcute.

Cine să fie funcționarul cu pricina? Aflăm din zona afiliată că ar fi vorba de Amalia Șerban, directorul Direcției Generale de Asistență Medicală și Sănătate Publică din Ministerul Sănătății. Surse din minister susțin pentru STIRIPESURSE.RO că prin această mișcare se încearcă de fapt două lucruri – eliminarea înaltului funcționar public din funcție pentru că nu ar cupla noii orânduiri de la minister.

În fapt, cu salarizarea personalului din centrele de vaccinare, lucrurile ar fi stat puțin mai nuanțat. Directorul Amalia Enache ar fi înaintat actele pentru plată la cabinetul secretarului de stat Andreea Moldovan încă din 04.03.2021, iar actele au zăcut pe masa omului căruia Vlad Voiculescu i-a încredințat conducerea ministerului până în 10.03.2021, susțin sursele citate pentru STIRIPESURSE.RO

Că toată operațiunea este una cu iz politic și de presiune publică asupra campaniei de vaccinare o demonstrează contraatacurile liberalilor care au înțeles că în fapt Vlad Voiculescu este săgeata lui Dacian Cioloș pentru a împinge pănă la rupere în stabilitatea Coaliției. Ei au fost deja avertizați din cadrul MS că se pregătesc noi și noi acțiuni de PR comandate pentru a decredibiliza campania de vaccinare și prin ricoșeu în Coaliție.

Că toate situația e urât mirositoare se poate observa chiar și din reacția sindicatelor care îi explică ministrului că aruncatul pisicii în curtea unui funcționar nu merge și că un asemenea act trebuie semnat chiar de șeful ministerului, ministrul sau secretarul de stat delegat cu această atribuție – adică exact demonstrația de mai sus fără nume.

Iată deci cum plata salariilor celor din centrele de vaccinare care trebuia să fie un lucru normal a fost transformată într-o afacere politică numai și numai din cauza faptului că președintele Klaus Iohannis a decis ca aceasta (n.r. campania de vaccinare) să fie condusă independent de minister, dar plata celor care lucrează acolo să se facă din bugetul ministerului mult mărit din cauza situației pandemice.

Sursa : Stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 165 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *