fbpx
PSD vrea înjumătățirea accizei la carburanți. Ședința de azi 22.02, se anunță cu scântei.

PSD vrea înjumătățirea accizei la carburanți. Ședința de azi 22.02, se anunță cu scântei.

Azi în ședința de lucru din coaliție, liderul PSD-ului, Marcel Ciolacu, va propune înjumătățirea accizei la carburanți (motorină, benzină si GPL).

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a anunțat, într-o declarație la Parlament că PSD vrea să facă propunerea partenerilor de coaliție. Reducerea accizei ar putea aduce o scădere a prețului cu aproximativ 1.2-1.5 lei a litrului de carburant.

Marcel Ciolacu: „Cred că o înjumătățire a accizei va avea un efect benefic asupra inflației fiindcă a doua mare problemă după scumpire este inflația. După simulările făcute de ministru ar scădea prețul cu 1,2 lei. Pentru o perioadă, vedem cât suportă bugetul de stat. Știm foarte bine că efectul la carburanți are un efect pe linie la celelalte produse”.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/modificari-legislative-in-domeniul-circulatiei-pe-drumurile-publice-incepand-cu-data-de-27-02-2022/

Foto : playtech.ro

Acest articol a fost citit de 180 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “PSD vrea înjumătățirea accizei la carburanți. Ședința de azi 22.02, se anunță cu scântei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *